Ο Μάγος του Οζ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου

Πιστό στο ραντεβού του το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ έπειτα από τις τεράστιες επιτυχία που σημείωσε με τις παραστάσεις, Πινόκιο & Σταχτοπούτα σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και έρχεται για 13η χρονιά στην πόλη μας και σε πραγματική θεατρική απόδοση παρουσιάζει το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν: Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ, απόψε 5.15’ μ.μ. και 7.15’ μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» στο Αργοστόλι.

Μια μοναδική διαχρονική ιστορία που εστιάζει στις έννοιες της Φιλίας, της Αγάπης και του Σπιτιού.

Ο «Θαυμαστός Μάγος του Οζ», μια από τις πιο γνωστές φανταστικές περιπέτειες στον κόσμο, έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες.

Όταν η Ντόροθι προσγειώνεται κατά λάθος στη μαγική χώρα του Οζ, συναντά στο δρόμο της το Σκιάχτρο, τον Τενεκεδένιο και το Λιοντάρι. Η ομάδα αυτών των παράξενων πλασμάτων ταξιδεύει για να συναντήσει τον Μάγο του Οζ στη Σμαραγδένια Πολιτεία. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν τα εμπόδια της κακιάς Μάγισσας Κατσίμπρα και τη βοήθεια της καλής Μάγισσας Αλέγκρα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν & Χορεύουν οι Ηθοποιοί: ΦΕΡΕΝΤΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΑΚΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΘΩΜΑΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ, ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΝΕΦΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ. Σκηνοθεσία: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΕΡΕΝΤΟΥΡΟΣ. Διασκευή: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΝΔΥΛΙΩΤΗΣ. Σκηνικά-Ειδικές κατασκευές: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ. Κατασκευή Κοστουμιών: ΤΕΤΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ. Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ. Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Σχεδιασμός Κοστουμιών: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ. Δημόσιες Σχέσεις: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ Μουσική Επιμέλεια: ΚΑΝΔΥΛΙΩΤΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ .

Διάρκεια: 85 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)

Προπώληση: VIVA.GR – ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€ (από 2 ετών & άνω).