Ο μέγας γόης τα έβγαλε όλα στη φόρα!

Για τα μεγάλα «κατορθώματα» του στον γυναικείο πληθυσμό έκανε λόγο ο άλλοτε γόης του ποδοσφαίρου και του κινηματογράφου Μίμης Στεφανάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη νέα εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου».

Ο 80χρονος σήμερα Στεφανάκος που ζεί στην Αερόπολη Λακωνίας, αναφέρεται στο γάμο του με την ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη, η οποία -όπως αναφέρει- όταν «τον έπιασε» με την ηθοποιό Μάρθα Βούρτση της έδωσε ένα χαστούκι για να ηρεμήσει! «Τώρα είμαστε πλέον φιλαράκια κολλητά», λέει ο άλλοτε «αμυντικός βράχος» του Ολυμπιακού.

Ακόμη ο Στεφανάκος στη συνέντευξη αναφέρει ότι είχε δεσμό με την Μελίνα Μερκούρη όταν αυτή ήταν παντρεμένη με τον Ζύλ Ντασέν, ενώ αποκαλύπτει ότι είχε «παράλληλη σχέση με την Μάρθα Καραγιάννη, την Τζένη Βάνου και την Εφη Οικονόμου»!

Και τονίζει ο Στεφανάκος: «Με τις γυναίκες ήμουν κακομαθημένος και χύμα. Δεν προλάβαινα να φύγω απ’ τη μία και μου τηλεφωνούσε η άλλη»!

Ο Στεφανάκος αναφέρει ακόμη ότι έκαμε τέσσερις γάμους, απέκτησε δύο παιδιά και τώρα ζεί μόνος, στα πατρικά του εδάφη. «Εχω τις ελιές μου, το λαδάκι μου, τα ζωντανά μου και τρώω καλά», λέει χαμογελώντας.

O Mίμης Στεφανάκος με την Μελίνα Μερκούρη
O γάμος με τη Μάρθα Καραγιάννη
Με την φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Στεφανάκος, όπως είναι σήμερα