«Ο Μαραντόνα θα μπορούσε να ζεί»

Για εγκληματική αμέλεια κατηγορεί τους γιατρούς που βρέθηκαν κοντά στον Ντιέγκο Μαραντόνα τις τελευταίες του στιγμές ο πρώην γιατρός του Αργεντίνου θρύλου, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να ζει ακόμα. 

Ο Αλφρέδο Καέ, πρώην γιατρός του θρυλικού Ντιέγκο Μαραντόνα, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Νοέμβριο, δήλωσε ανοιχτά πως ο Αργεντινός θα μπορούσε να ζει ακόμα αν είχε δεχτεί την κατάλληλη βοήθεια, στοχοποιώντας παράλληλα τους γιατρούς που βρέθηκαν γύρω του στις τελευταίες κρίσιμες στιγμές του.

«Πιστεύω πως θα μπορούσε να είχε σωθεί. Δεν έχω καμία αμφιβολία πλέον ότι η ιατρική δράση δεν ήταν καλή. Έμοιαζε με… ερείπιο. Δεν ήταν γιατροί όλοι όσοι ήταν πάνω από τον Μαραντόνα. Όλο το πρόβλημα θα μπορούσε να είχε αντιμετωπιστεί, θα μπορούσε ο Ντιέγκο να είχε θεραπευτεί» ανέφερε αρχικά μιλώντας στο αργεντίνικο κανάλι TN και προσέθεσε: «Ένας ψυχολόγος μου είπε για τα φάρμακα που πήρε ο Ντιέγκο κατά τη διάρκεια της τελευταίας του νοσηλείας. Όταν βρήκα τη λίστα με τα φάρμακα επέλεξα με λεπτομέρεια ποια έπρεπε να του χορηγηθούν, αλλά δεν εισακούστηκα».