Ο Μουσολίνι «χρειαζόταν» τακτικά τέσσερις γυναίκες την ημέρα και κατά διαστήματα δώδεκα!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, ο Μουσολίνι έπρεπε να φαντάζεται ότι μοιράζεται το κρεβάτι του με πόρνες προκειμένου να έχει σεξουαλική διέγερση και γι’ αυτόν ο έρωτας ήταν ισάξιος του βιασμού. Η Κλαρέτα περιγράφει ότι ο Ιταλός δικτάτορας «χρειαζόταν» να συνευρίσκεται ερωτικά μέχρι και με τέσσερις γυναίκες την ημέρα, ενώ ανά διαστήματα καλούσε περισσότερες από 12 ερωμένες προκειμένου να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

 Μετά την άνοδό του στην εξουσία, το 1922, οι υπάλληλοί του είχαν εντολές να επιλέγουν ως ερωτικούς συντρόφους του, μεταξύ των θαυμαστριών που του έστελναν ερωτικά γράμματα και οι οποίες κατά κύριο λόγο ήταν παντρεμένες. Ο Μουσολίνι δεχόταν δεκάδες ανάλογα γράμματα κάθε ημέρα, αποκαλύπτει. Οι «διαλεχτές» προσκαλούνταν στο γραφείο του για τα… περαιτέρω, που σύμφωνα με την Κλαρέτα δεν διαρκούσαν πάνω από πέντε λεπτά.

Ο ίδιος προτιμούσε γυναίκες κατώτερης τάξης, καθώς οι ισχυρές γυναίκες τον τρόμαζαν. Αναφέρεται μάλιστα σε ένα περιστατικό, όταν η κόρη του Ιταλού βασιλιά, πριγκίπισσα Μαρία Χοσέ επιχείρησε να τον αποπλανήσει, αφήνοντας το φόρεμά της… να πέσει κατά λάθος, προκειμένου να αποκαλύψει τα απόκρυφα σημεία της, εκείνος παραδέχτηκε ότι «απέτυχε να ανταποκριθεί στην περίσταση».

Σύμφωνα με το βιβλίο, ήταν εκείνες οι γυναίκες που του αντιστέκονταν περισσότερο, που «ξυπνούσαν» τους πιο επιθετικούς πόθους του.

Ο Μουσολίνι, που ήταν παντρεμένος και είχε πέντε παιδιά με τη Ρέιτσελ Γουίντι, προσκάλεσε την Κλαρέρα να επισκεφτεί το γραφείο του, στο Παλάτι της Βενετίας, χρησιμοποιώντας την πίσω σκάλα. Η ίδια του είπε τότε ότι ήθελε να γίνει κατάσκοπος ή πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου.

Ο Ιταλός δικτάτορας, τότε, άρχισε να τηλεφωνεί στο σπίτι της 12 και πλέον φορές την ημέρα και να ρωτάει τη μητέρα της: «Η κόρη σου είναι αγνή; Να την έχει υπό παρακολούθηση… Όποιος έχει το προνόμιο να είναι κοντά στον Μουσολίνι δεν μπορεί να έχει άλλους συντρόφους».

Τελικά, ζήτησε από τη μητέρα της την άδεια ώστε η Κλαρέτα να γίνει ερωμένη του. «Ναι», απάντησε εκείνη, «η ιδέα να είναι κοντά σε έναν άνδρα σαν και εσένα με ικανοποιεί».

(ethnos.gr)