Ο Νίκος Γαρμπής (Nicofilimon) στην έκθεση για τη Μαρία Κάλλας

Σε έκθεση αφιερωμένη στην ντίβα της Οπερας Μαρία Κάλλας μαζί με διεθνούς φήμης δημιουργούς ο Nicofilimon aka Νίκος Γαρμπής.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας οργανώνει την έκθεση “Maria Callas Αιώνια Πηγή Έμπνευσης”, η οποία θα εγκαινιαστεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου 3 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Συμμετέχουν διεθνούς φήμης Έλληνες και ξένοι δημιουργοί, με έργα εμπνευσμένα από την διαχρονική αίγλη της προσωπικότητας της Κάλλας και είναι αφιερωμένα στην υπερβατική προσωπικότητα της και το πάθος της για δημιουργία.

Η έκθεση “Maria Callas Αιώνια Πηγή Έμπνευσης”, η οποία τονίζει την ελληνικότητα της Κάλλας, θα λειτουργήσει ως προπομπός του θεάτρου Μαρία Κάλλας (παλιά Εθνική Λυρική Σκηνή) και του Χώρου Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων, δύο πολύ σημαντικών πολιτιστικών εγχειρημάτων που θα ολοκληρωθούν το 2019.

Η έκθεση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν. Δ.Α)

Η έκθεση φιλοξενείται στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Διάρκεια έκθεσης: 3 – 23/9/2018

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα: 11:00 – 15:00

Τρίτη – Κυριακή: 11:00 – 21:00

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες είναι:

Κώστας Βαρώτσος, Εριέττα Βοδωνή, Ιωάννα Ευθυμίου, Καρέτσου Μάρα, Κάρολος Καμπελόπουλος,  Γιώργος Καραφωτιάς, Περικλής Κονδυλάτος, Κατερίνα Κουνινιώτη, Αφροδίτη Λίτη, Ερη Μανούσου, Χρήστος Μέλλιος, Δημήτρης Μυταράς, Nicofilimon (Νίκος Γαρμπής), Γιώργος Παπουτσίδης, Ελενα Παυλοπούλου, Βασίλης Πέρρος, Γιάννης Σκουρογιάννης, Γιάννης Τσαρούχης, Μαρία Τάγκαλου, Αλέκος Φασιανός, Νίκος Φλώρος, Γιάννης Ψυχοπαίδης, Νίκος Χατζηδάκης, Manolo Blahnik, Raymond Pettibon.