Ο Ναπολέων Μαραβέγιας στα Παραπολιτικά για την Αγορά

Ν. Μαραβέγιας

«Σε συνθήκες ελεύθερης αγοράς είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσουν οι μειώσεις του ΦΠΑ στον καταναλωτή», τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ναπολέων Μαραβέγιας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη Ν.Δ καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας στη συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1” στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη απαντώντας στις ερωτήσεις της τόνισε ότι η φοροδιαφυγή έχει περιοριστεί σημαντικά ιδίως στο ΦΠΑ, ενώ η μείωση του στα προϊόντα δεν περνά στους καταναλωτές, ούτε είναι δυνατόν να ελεγχθεί ολόκληρη η αγορά όπως λανθασμένα υποστηρίζει η αντιπολίτευση.

Ειδικότερα για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη υπογράμμισε ότι οι προτεραιότητες που θέτει η Νέα Δημοκρατία στην νέα τετραετία είναι η υγεία, η ύδρευση, το οδικό δίκτυο και ο πολιτισμός όπου παρά τις συνεχείς προσπάθειες δεν εχου έχουν προχωρήσει αρκετά.

Το Δ.Σ. της ΠΕΔ-ΙΝ εκφράζει τη θλίψη του για το τραγικό ναυάγιο και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, που συγκλόνισε τη χώρα και ομόφωνα αποφάσισε την αναβολή της συνεδρίασης του, της Πέμπτης 15 Ιουνίου 2023 στην Κέρκυρα, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους.

Αλέξανδρος Παρίσης

Πρόεδρος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων