Ο Ομπάμα έδωσε το κινητό του στο Twitter! Το iefimerida πήρε τηλέφωνο, ακούστε το μήνυμά του (ηχητικό)

Εγινε κι αυτό! Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αποκάλυψε δημόσια τον προσωπικό του τηλεφωνικό αριθμό και κάλεσε τους Αμερικανούς να του στείλουν SMS.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει συνηθίσει τους Αμερικανούς πολίτες σε… κινήσεις που δεν θα επιχειρούσε άλλος πολιτικός στη θέση του. Για παράδειγμα, λίγο πριν αφήσει το Οβάλ γραφείο, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αράδιασε σε μορφή ραπ τα πεπραγμένα της θητείας του στην προεδρία των ΗΠΑ, κλείνοντας με ένα αποθεωτικό mic drop (έριξε το μικρόφωνο στο έδαφος).

Την Τετάρτη, ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης «πήραν φωτιά».

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου και κάλεσε όποιον πολίτη των ΗΠΑ το επιθυμεί, να του στείλει SMS.

Ο Μπαράκ Ομπάμα θέλει να ακούσει πώς περνούν οι Αμερικανοί

Με μια φωτογραφία του μαζί με τη Μισέλ Ομπάμα, ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος έγραψε στο Tweet: «Εντάξει, ας δοκιμάσουμε κάτι νέο. Αν είστε στις ΗΠΑ, στείλτε μου ένα μήνυμα στο 773-365-9678. Θέλω να ακούσω τι κάνετε, τι σκέφτεστε και πώς υπολογίζετε να ψηφίσετε φέτος. Θα είμαι σε επαφή μαζί σας από καιρού εις καιρόν, ώστε να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου».

To iefimerida κάλεσε το κινητό του Μπαράκ Ομπάμα

Το iefimerida.gr σχημάτισε τον τηλεφωνικό αριθμό που έδωσε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος. Μετά από λίγο βγαίνει τηλεφωνητής με ηχογραφημένο μήνυμα του Ομπάμα, στο οποίο λέει: «Γεια σου, είμαι ο Μπαράκ Ομπάμα. Στείλε μου ένα SMS και θα σου απαντήσω με μηνύματα από καιρού εις καιρόν. Ανυπομονώ να ακούσω νέα σου».

Ακούστε το ηχητικό:

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Μπαράκ Ομπάμα αποκάλυψε πως διαθέτει κρυφό λογαριασμό στο ψεύτικο Instagram, το Finsta. O Μπαράκ Ομπάμα ευχαριστεί τους νέους ανθρώπους που του δίδαξαν πώς να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του στην καραντίνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού -από την τρέλα με την παρασκευή μαγιάς μέχρι το «Renegade Challenge» στο TikΤok.

(iefimerida.gr)