Ο Παύλος σε συνάντηση με τον Διοικητή της Τρ. Ελλάδος κ.ά.

O Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας k. Γιάννη Στουρνάρα, ο Υφυπουργός  Οικονομικής διπλωματίας κ. Κώστας  Φραγκογιάννης, ο Διοικητής της αναπτυξιακής Τράπεζας κ. Χάρης Λαμπρόπουλος, ο πρόεδρος του ICC κ. Πέτρος Δούκας, η πρόεδρος γυναικών ICC κα Καμαρίδη

Σε συνάντηση που διοργάνωσε o πρόεδρος του ICC κ. Πέτρος Δούκας στην οποία είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ, κεντρικός ομιλητής ήταν ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας κ. Γιάννης Στουρνάρας.  

Οι προβλέψεις του για την πορεία της οικονομίας της χώρας μας και ενθαρρυντικές και απαισιόδοξες. Εμείς ας κρατήσουμε την αισιόδοξη πλευρά και αυτή βέβαια με προϋποθέσεις.  Σε κάθε περίπτωση προβλέπει ότι η οικονομία της χώρας μας θα εξελίσσεται του χρόνου κάπως καλύτερα από τις αντίστοιχες οικονομίες των υπολοίπων  ευρωπαϊκών χωρών.

Η δική μου πρόβλεψη είναι ότι και 2-3 χρόνιά μετά το πέρας του πολέμου του Πούτιν,  που μάλλον θα αργήσει να τερματιστεί, και αν φυσικά δεν παρουσιαστεί καμία νέα πανδημία ή κανένας άλλος τρελός, θα αυξάνεται η ανεργία,  η φτωχοποίηση νοικοκυριών και θα αυξάνονται οι πωλήσεις των ηλεκτρικών κουβερτών!!!

Τελευταία μας ελπίδα είναι τα άτοκα δισεκατομμύρια του ταμείου ανάκαμψης που θα πάρει η χώρα μας αν φυσικά επενδυθούν σωστά και όχι όπως συνήθως. Και οι συνήθειες δύσκολα κόβονται.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ