Ο Παύλος στο κοκτέϊλ-πάρτι της ΝΟΔΕ Ψυχικού

Τελικά, η ίωση που ταλαιπώρησε τον Παύλο στην Κεφαλονιά, δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει εγκαίρως για να παραβρεθεί στο Συνέδριο της Ν.Δ. την περασμένη Κυριακή.

Την επομένη όμως (Δευτέρα) ήτανε καλύτερα και παραβρέθηκε σε κοκτέιλ party της τοπικής ΝΟΔΕ του Ψυχικού- Φιλοθέης, κοντά στο σπίτι του, στην Αθήνα.

Το παρόν στο party έδωσαν όλοι οι πολιτικοί φίλοι του Παύλου, πολλούς εκ των οποίων είχε προσκαλέσει ο Παύλος προσωπικά, αλλά και πλήθος κόσμου.

Δυστυχώς, Παύλο μου, εδώ στην Κεφαλονιά η ΝΟΔΕ, όχι πολιτικές προσωπικότητες δεν προσκαλεί, όχι κοκτέιλ party δεν κάνει, αλλά νοίκιασε και ένα γραφείο στο οποίο κανείς δεν πατεί γιατί δεν έχει ούτε νερό, ούτε ρεύμα!

Εμείς το λέμε χωρίς κανέναν δισταγμό: Αφού ο κύριος Κατσιγιάννης δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε στη ΝΔ, αλλά της κάνει και ζημιά, ας παραιτηθεί εδώ και τώρα. Δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να παραμένει στην θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ και να έχει νεκρώσει κάθε δραστηριότητα της ΝΔ στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Και εσύ Παύλε, από την άλλη μεριά, μην καλείς τους αντιπροέδρους της ΝΔ μόνο στην Αθήνα. Να τσου φέρνεις και στην Κεφαλονιά. Να περπατήσουν μέσα στο κόσμο και να κάτσουνε μαζί σου στο PREMIER και στο Σουλάτσο που πας και πίνεις τον καφέ σου με τα φιλαράκια σου, να ακούσουνε τι λέει ο κοσμάκης και όχι να μας λένε μόνο ότι θέλουνε αυτοί!

Ε.Σ.