Ο προγραμματισμός δράσης του ΕΚΚΙ

Ο πρόεδρος του ΕΚΚΙ Γ. Γαβρίλης

Συνάδελφοι , με απόφαση του Δ.Σ. της 11ης Νοέμβρη ανακοινώνουμε με το παρόν τον προγραμματισμό δράσης της Διοίκησης του ΕΚΚΙ ενόψει της απεργίας που τελικά , μετά τις παλινωδίες της ΓΣΕΕ και την προσπάθεια του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού για εκφυλισμό της απεργίας, ορίστηκε  για τις 28 Νοέμβρη:

ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ:

Καλούμε σε σύσκεψη συγκέντρωση τους εργαζόμενους , τους συνταξιούχους , τους μικρούς επαγγελματίες, τους  συλλόγους αγροτοκτηνοτρόφων της περιοχής της Σάμης, καθώς και τα μαθητικά συμβούλια στην αίθουσα του ΚΥ Σάμης στις 17:30 για να οργανώσουμε καλύτερα τη  μάχη ενάντια στη διάλυση του ΚΥ και συνολικά των υποδομών υγείας στο Νομό.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ:

Στηρίζουμε την απεργία στο Δημόσιο και στους Οικοδόμους. Καλούμε τους συνάδελφους να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση που οργανώνει το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ στο νοσοκομείο Αργοστολίου στις 11π.μ. και τους συνάδελφους οικοδόμους στη συγκέντρωση που έχει ορίσει το σωματείο οικοδόμων  στις 10:30 π.μ. στο Εργατικό κέντρο .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ:

Στηρίζουμε την εκδήλωση που οργανώνουν από κοινού ΕΛΜΕΚΙ και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων με ποιητικό διαγωνισμό μαθητών αντιπολεμικού χαρακτήρα τιμώντας τη μνήμη των ηρώων του Πολυτεχνείου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ:

 Στις 12 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΕΚΚΙ θα καταθέσει στεφάνι στο ηρώο του Πολυτεχνείου στην πλατεία Καμπάνας. Η Διοίκηση καλει τους εργαζόμενους , τις νέες και τους νέους σε μαζικό Αντιιμπεριαλιστικό Συλλαλητήριο  στις 18.00 μπροστά στο ΕΚΚΙ , που συνδιοργανώνουμε   το Εργατικό Κέντρο και η ΕΕΔΥΕ τιμώντας έτσι τη μνήμη των ηρώων του Πολυτεχνείου στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην ευρωνατοϊκή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που μπλέκουν όλο και περισσότερο τη χώρα στο κουβάρι των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην περιοχή μας προς όφελος της ντόπιας αστικής τάξης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΝΟΕΜΒΡΗ:

Καλούμε σε σύσκεψη σωματείων εργαζόμενων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ,συνταξιούχων, μικρών επαγγελματιών , συνολικά φορέων των εργαζομένων του νομού καθώς τα μαθητικά και φοιτητικά συμβούλια στην αίθουσα του ΕΚΚΙ για να οργανώσουμε καλύτερα την απεργιακή μάχη της 28ης Νοεμβρίου με κεντρικό σύνθημα: «ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ:

Καλούμε όλα τα τοπικά ΜΜΕ να πλαισιώσουν τησυνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει η Διοίκηση του ΕΚΚΙ στις 11π.μ. στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου με κύριο άξονα το διεκδικητικό πλαίσιο πάλης που μπαίνει επιτακτικά και σε αυτήν την απεργιακή μάχη για να υπάρχει  δυνατότητα ανάκτησης των δικαιωμάτων που έχασαν οι εργαζόμενοι το προηγούμενο διάστημα αλλά και διεύρυνση αυτών με βάση τις πραγματικές ανάγκες του λαού.

Η παρουσία των τοπικών ΜΜΕ κρίνεται ουσιώδης καθώς το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς με τα σωματεία του είναι οργανο των ίδιων των εργαζόμενων ανεξάρτητο από επιχειρηματικά συμφέροντα και μακριά από τις λογικές και τακτικές του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμου όντας το ίδιο οργανικό κομμάτι  του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.Ο προγραμματισμός δράσης του ΕΚΚΙ πρεπει να φτάσει σε όλους κόντρα στο κλίμα εφησυχασμού και ηττοπάθειας  που και τα ΜΜΕ  τον προβάλλουν ως μονόδρομο.Στα πλαίσια αυτά θα γίνει και ενημέρωση για τις περιοδείες του ΕΚΚΙ και των σωματείων του σε χώρους δουλειάς που ήδη έχουν ενταθεί.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 Ν0ΕΜΒΡΗ:

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΚΚΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το συν. Μάκη Βαλεντή

στο τηλ. 6977269816.