Ο πρόεδρος της Levante Ferries Γιώργος Θεοδόσης σε οικογενειακές διακοπές στην Κεφαλονιά

Συνεπής, όπως σε όλα, ο πρόεδρός της Levante Ferries Γιώργος Θεοδόσης, επισκέφτηκε και εφέτος την Κεφαλονιά και την Ιθάκη στις καθιερωμένες πλέον καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές του στα νησιά μας.

H άφιξη

Η οικογένεια του Γιώργου και της Τερέζας Θεοδόση, προέδρου και αντιπροέδρου αντίστοιχα της Levante Ferries, έφθασε στο Αργοστόλι με το σκάφος τους αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Μαζί τους στο σκάφος ήταν τα τρίδυμα παιδιά τους Κατερίνα, Τάσος και Θανάσης, ο Νίκος Θεοδόσης,  δ/νων σύμβουλος της εταιρείας, με τη σύζυγό του Μαρία και την κόρη τους Κατερίνα.

Στο λιμάνι του Αργοστολίου τους περίμενε ο στενός συνεργάτης του και σύμβουλος Επικοινωνίας της Levante Ferries, Θοδωρής Μπέλεσης, ο οποίος κάνει διακοπές στο νησί μας.

Δείπνο με Ζακυνθινή έμπνευση…

Φωτογραφίες: Πανος Μαντάς

Το βράδυ της Τετάρτης ήταν «κλεισμένο» για δείπνο στο Melograno της Πλατείας μαζί με Κεφαλονίτες φίλους . Από τότε που έχει αναλάβει executive chef στην κουζίνα του Melograno ο Ζακυνθινός Γιάννης Μάργαρης, δεν τίθεται θέμα άλλης επιλογής!

Από δεξιά: Μανώλης Κεφαλογιάννης πρ. Υπουργός Ναυτιλίας, νυν Ευρωβουλευτής, Παύλος Παπαδάτος, Γιάννης Μάργαρης executive chef, Σταύρος Σπαθής, Γιώργος Θεοδόσης.

Στο δείπνο παρακάθισαν: οι οικοδεσπσότες το ζεύγος Γιώργου και Τερέζας Θεοδόση προέδρου και αντιπροέδρου αντίστοιχα της Levante Ferries, τα τρίδυμά τους Κατερίνα, Τάσος και Θανάσης, ο Νίκος και η Μαρία Θεοδόση με την κόρη τους Κατερίνα, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης που κάνει τις διακοπές του στην Κεφαλονιά φιλοξενούμενος του Παύλου Παπαδάτου, το ζεύγος Παύλου Παπαδάτου και Αννέτ Γκίλας, ο Θοδωρής Μπέλεσης με τη σύντροφό του Στεφανία Μακρή, ο Τάκης Τόκκας ιδρυτής του casa Museo του Καραβόμυλου, ο επιχειρηματίας της Σάμης Χρήστος Διδασκαλόπουλος και η Ελένη Χιόνη.

Το δείπνο ήταν υπέροχο, η παρέα σε μεγάλα κέφια, τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, η φιλοξενία της οικογένειας Θεοδόση όπως πάντα αξεπέραστη και άφθονη, τα πιάτα του executive chef Γιάννη Μάργαρη έγιναν ανάρπαστα, ενώ στην παρέα ήρθε και ο Σταύρος Σπαθής ιδιοκτήτης του Melograno και πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

O Πρόεδρος της Levante Ferries Γιώργος Θεοδόσης και οι Αδελφοί Καραβιώτη γνωρίστηκαν προσωπικά και συνεργάστηκαν το 2021 στα γυρίσματα του διαφημιστικού του 11880 για την Κεφαλονιά και από τότε τους συνδέουν η κοινή αγάπη για την Επτανησιακή μουσική και κουλτούρα.

Ο Γιώργος Θεοδόσης είναι λάτρης, συλλέκτης και χορηγός εκδόσεων, μελετών και ερευνών για την παραδοσιακή μουσική της Ζακύνθου και ιδιαίτερα της καντάδας. Αγάπη που έχει κληρονομήσειι από τον αείμνηστο πατέρα του Αναστάση Θεοδόση που ήταν περιζήτητος τραγουδιστής παραδοσιακών τραγουδιών .

Μη ξεχνάμε ότι η επανανακάλυψη από το Γιώργο Θεοδόση της καντάδα « Ωραία μου Κεφαλονιά» που έντυσε μουσικά το διαφημιστικό video του 11880 με τους αδελφούς Καραβιώτη, προσέδωσε στην Κεφαλονιά χαρακτηριστικά πολιτιστικού προορισμού. Από τότε η καντάδα αυτή μπαίνει στα προγράμματαα σχεδόν όλων των κανταδόρων του νησιού μας ακόμα και σε συναυλίες.

Μπορείτε να δείτε το video και εδω https://youtu.be/cFGY57Sw4OA

Ο Σπύρος Καραβιώτης ανέβηκε στο σκάφος όπου συνέχισε το τραγούδι αποσπώντας την προσοχή και διερχόμενων τουριστών οι οποίοι σταμάτησαν να απολαύσουν το τραγούδι χειροκροτώντας θερμά με πολλά bravo!

Έτσι, με μια αυτοσχέδια συναυλία στο σκάφος, έκλεισε μελωδικά η πρώτη ημέρα του προέδρου της Levante Ferries Γιώργου Θεοδόση και της οικογένειάς του,  στο Αργοστόλι.

Ο Σπύρος Καραβιώτης ανάμεσα στο Γιώργο και Νίκο Θεοδόση

Τα τραταμέντα…

Η επομένη ημέρα πάντα έχει τη δική της ρουτίνα. Πρώτος καφές στο σκάφος ενώ ξυπνάει το Αργοστόλι, με το τραπέζι γεμάτο Ζακυνθινές και Κεφαλονίτικες λιχουδιές και ανταλλαγές δώρων..

Η Κωνσταντίνα Χαρίτου προσέφερε από την Κεφαλονίτικη κουζίνα του Tourist Boutique Hotel ένα ταψί Κεφαλονίτικη μπακαλιαρόπιτα με γλυκοκολόκυθο προς τιμή του Αγίου που νήστευε με αυτό.

Από δεξιά: Τερέζα Θεοδόση, Κωνσταντίνα Χαρίτου, Γιώργος Θεοδόσης

Η οικογένεια Θεοδόση πρόσφερε μια παραδοσιακή κουλούρα από το σπιτικό ξυλόφουρνο. Μια κουλούρα που οι Ζακυνθινές οικογένειες ζυμώνουν και ψήνουν στις μεγάλες γιορτάδες τους.

Στο Antico

Οταν νοσταλγεί την Κεφαλονιά ο Γιώργος Θεοδόσης, λέει “Πότε θα πάμε στο Αntico;”..

Ακολούθησε καφές στο διάσημο Antico Cafe Del Corso στο Λιθόστρωτο, αγαπημένο στέκι του Γιώργου Θεοδόση και το ευγενικό τραταμέντο από τους Βασίλη Σιμωτά και Θέμι Κολυβα, ιδιοκτήτες του cafe, ως συμβολικό «ευχαριστώ» για την προβολή του νησιού στις διαφημίσεις του 11880.

Γιώργος Θεοδόσης – Βασίλης Σιμωτάς συζητούν για την πορεία της σεζόν
Γιώργος Θεοδόσης με Τάκη Τόκκα

Στο πρακτορείο που μας ταξιδεύει..

Κάθε φορά που θα βρεθούν στην Κεφαλονιά τόσο ο πρόεδρος Γιώργος Θεοδόσης, όσο και ο γενικός δ/ντης Στράτης Απέργης, θα επισκεφτούν το Πρακτορείο της Levante Ferries στην Πλατεία για να συζητήσουν με το προσωπικό, με τους εργαζόμενους που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πελάτες.

Τερέζα, Γιώργος και Νίκος Θεοδόσης με το προσωπικό του Πρακτορείου

Αργά το μεσημέρι το σκάφος σηκώνει άγκυρα και χαράσσει πορεία για την Ιθάκη.

Το επόμενο ραντεβού είναι σε λίγες μέρες στον όμορφο Τζάντε … Α presto!

(Ελένη Χιόνη – kefaloniapress)