Ο Ροβινσών Κρούσσος απαντάει πάλι στον …«Κεφαλονίτη Γάιδαρο»!

ΓΡΑΦΕΙ, πάλι, ο -κατά τα άλλα- αγαπητός, συνήθως ευρηματικός και επανακάμψας «Γάιδαρος»:

Χωρίς ηθικούς φραγμούς δήθεν ανώνυμοι, με ψευδώνυμα προβαίνουν σε ηθικές δολοφονίες ανθρώπων.

Αναφέρομαι στους «Αριστοφάνηδες», στους «τοπικούς αναλυτές» στους «Ρωβινσόνες Κρούσσους», τους διάφορους «Α.Κ» «Κ.Λ» κ.λπ.

Εμφανίζονται στα ΜΜΕ που ψάχνουν την «Επόμενη Μέρα» τους.

Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

  • Όλα τα «ανώνυμα» η «ψευδώνυμα» δημοσιεύματα γράφονται και εκφράζουν τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων Μ.Μ.Ε γιατί διαφορετικά δεν θα επέτρεπαν την ανάρτηση ή δημοσίευση.
  • Φέρουν την έγκριση του προβαλλομένου και υποστηριζόμενου από αυτά, ο οποίος εφόσον δεν διαχωρίζει την θέση του έχει την απόλυτη για αυτά ευθύνη.
  • Στοχεύουν όλα χωρίς εξαίρετη τον Μιχαλάτο και δευτερευόντως τον Παντελειό.
  • Δεν στοχεύουν ποτέ τον Παρίση και το τσούρμο του.
  • Τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και ως προς την στόχευση και ως προς την έμπνευση.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ολες οι εφημερίδες και γενικά τα ΜΜΕ, πανελληνίως και παγκοσμίως, χρησιμοποιούν συνεργάτες με ψευδώνυμα και όσον αφορά τον «Η» και το kefalonianmantata.gr, πολύ σωστά γράφει ο «Γάιδαρος», «εκφράζουν τους ιδιοκτήτες τους, διαφορετικά δεν θα επέτρεπαν τη δημοσίευση».

Οπως εχει αποδείξει η παρούσα εφημερίδα στην 28ετή πορεία της, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ,ι δεν δέχεται εντολές ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ και αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για τα γραφόμενα σ’ αυτήν.

Οσον οφορά πάλι την εφημερίδα, έχει αποδείξει περιτράνως ότι «στόχοι» της είναι όλοι οι πολιτικοί ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Αρα, αν σε κάποια πράγματα, όχι σε όλα «Γάιδαρε» μας, ο Μιχαλάτος και ο Παντελειός δεν πράττουν σωστά, βεβαίως και θα δεχθούν τα βέλη της κριτικής μας.

Για την εκτίμησή σου δε -πάντα σε ό,τι αφορά την εφημερίδα μας- ότι τα δημοσιεύματα «δεν στοχεύουν τον Παρίση», εδώ είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΙΚΟΣ ή …δεν διαβάζεις καθόλου τον «Η», καθώς για τον Γνήσιο, παρ’ ότι είναι και φίλος του εκδότη μας, έχουμε κάνει (και συνεχίζουμε!) πάμπολα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ δημοσιεύματα εναντίον του και εναντίον του …«τσούρμου» του, όπως γράφεις, πιστοί στην παροιμιώδη αριστοτέλειο ρήση «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δε η αλήθεια». Αρα, Γάιδαρέ μας, εκτός από άδικος πιάνεσαι και ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ!

Οσον αφορά τώρα τα υπονοούμενα για την …ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, έχουμε να σου πούμε ότι εμείς, καθώς πράττουμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον στο ακέραιο, δεν μας ενδιαφέρουν οι «ταχυδρόμοι» ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και πάντα ψάχνουμε να βγάζουμε αποκαλύψεις και …λαυράκια για την επόμενη μέρα της εκδοσής μας!

Τέλος, για τον …Νικολό Μακιαβέλι, θέλουμε να σου πούμε ότι εμείς δεν τον αντιγράφουμε, καθώς δεν χρησιμοποιούμε …«γαϊδουρινά» μέσα, αλλά μέσα που τα διέπουν η διαφάνεια, τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα.