Ο Σάκης Δέλλιος απαντά στον Αλέξη Παπαδάτο

Σε απάντηση των χθεσινών δηλώσεων του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Αλέξη Παπαδάτου (βλ. χθεσινό «Η», σελ. 12), ο υπέυθυνος της εκδήλωσης του αγώνα Παλαιμάχων ολυμπιακού-Κεφαλληνιακού Σάκη Δέλλιος ανακοίνωσε τα εξής:
Κ. Παπαδάτο, με έκπληξη ενημερώθηκε η σελίδα μας coach-basketball ότι έχετε τοποθετηθεί δημοσίως με σχετικό σας προσωπικό σχολιασμό…
Λόγια – δήλωση κ. Παπαδάτου σχετική τελευταία παράγραφο κατα λέξη: “Εύχομαι από εδώ και πέρα οι διοργανωτές τέτοιου είδους εκδηλώσεων, πρώτα να φροντίζουν να ενημερώνονται έγκυρα για την αθλητική ιστορία του τόπου και μετά να πράττουν”.
Ως υπεύθυνος της διοργάνωσης σας απαντώ: Εκτίμηση μου είναι πως κ. Παπαδάτε η τοποθέτησή σας ήταν έντονη και θυμωμένη, πιστεύω δε πως ο δεν είστε σε θέση να έχετε πλήρη ενημέρωση για τα μπασκετικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο νησί καταγωγής σας την Κεφαλλονιά για τον απλούστατο λόγο ότι μόνιμή κατοικία σας είναι η πόλη των Αθηνών όπου και δραστηριοποιήστε επαγγελματικά. Προσωπικά κ. Παπαδάτο δεν σας γνωρίζω, δεν έχω κάποια αντιπαράθεση μαζί σας.
Το μπάσκετ μας ενώνει δεν μας χωρίζει. Γνωρίζω δε το τι έχετε κάνει στην μπασκετική σας ζωή και νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω δημοσίως για αυτά που έχει προσφέρει στην Ελληνική Καλαθόσφαιρα και στο νησί της Κεφαλλονιάς.
Διαβάζοντας την μπασκετική ιστορία του νησιού της Κεφαλλονιάς, διαπίστωσα πως ο πρώτος σύλλογός του νησιού ήταν ο Κεφαλληνιακός εαν κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε. Εκεί θα σταθώ στο όνομα “Κεφαλληνιακός”, προσωπικά κ. Παπαδάτο δεν γνωρίζω πόσα χρόνια έχετε παίξει στον ανωτέρω σύλλογο ή το τι έχετε κάνει για αυτόν το σύλλογο. Επίσης έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει στην οροφή του ΕΑΚ “Αντώνης Τρίτσης” μια φανέλα συλλόγου με τον όνομά σας .
Δεν θα επεκταθώ παραπάνω. Δεν αφορούν εμένα προσωπικά και την σελίδα μου το coach-basketball το τι αντιπαραθέσεις υπάρχουν εάν υπάρχουν και από ποιον υπάρχουν στο νησί της Κεφαλλονιάς.
Με αφορά το τι έχω κάνει εγώ και η σελίδα μου για το νησί της Κεφαλλονιάς … Σας ενημερώνω δε ότι είναι η 2η εκδήλωση στο νησί …
Τελειώνοντας κ. Παπαδάτο σας αναφέρω τα εξής : α) Στην 1η εκδήλωση υπάρχει σχετικό email απάντησης από πρόεδρο συλλόγου που αναφέρει τα εξής κατά λέξη : κ. Δελλιο σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση για το Φεστιβάλ που διοργανώνεται αλλά η ομάδα μας που εδρεύει στο νησί δεν θα παρευρεθεί !!!
Είπαμε κ Παπαδάτο ” Το μπάσκετ ενώνει δεν χωρίζει”
Υ.Σ: Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που μου διαθέσατε ώστε να μιλήσουμε τηλεφωνικά.
Υ.Σ1: Την δημιουργία του ρόστερ των Παλαιμάχων Κεφαλληνιακού την είχε αναλάβει ο coach Αντωνάτος

Σακής Δελλιος
CoachBasketball