Ο Σπύρος «σάρωσε» στην ITB

Σπ. Γαλιατσάτος

Για τις νέες αεροπορικές συνδέσεις των Ιονίων Νήσων με την Γερμανία και τις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συνδέσεις των Νησιών μας, έδωσε χθες το μεσημέρι ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος στην γερμανική εφημερίδα Deutsche Welle και στον έλληνα δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουπαράνη.

Ο αντιπεριφερειάρχης προχθές έδωσε συνέντευξη και πλούσιο υλικό για τα Ιόνια Νησιά στην εκδότρια του περιοδικού «FVW Medien» Rabea Spiralke, το οποίο κυκλοφόρησε χθες στη Γερμανία με 6σέλιδο αφιέρωμα στα Νησιά μας, κάνοντας μία από τις μεγαλύτερες διαφημίσεις στην Τουριστική Αγορά της Γερμανίας.

Ο κ. Γαλιατσάτος μετέβη στο Βερολίνο, ως εκπρόσωπος της ΠΙΝ, η οποία συμμετείχε στην Διεθνή Εκθεση ITB Berlin (Internationale Tourismus-Börse Berlin), η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Μάρτιο (φέτος 7-11 Μαρτίου).

Στην φετινή Εκθεση ITB Berlin συμμετείχαν 11.000 εκθέτες από 186 χώρες και υπολογίζεται ότι την επισκέφθηκαν περίπου 170.000 επισκέπτες, εκ των οποίων οι 113.000 περίπου είναι εμπορικοί επισκέπτες.

Την Εκθεση παρακολούθησαν πρίπου 7.000 δημοσιογράφοι απ’ όλο τον Κόσμο.

Στην Διεθνή Εκθεση ITB Berlin συμμετέχουν κάθε χρόνο, Φορείς, Ενώσεις, Δήμοι, Περιφέρειες, Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών, Αλυσίδες Ξενοδοχείων, Τουριστικά Γραφεία, Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, Πάροχοι Συστημάτων, Αεροπορικές Εταιρείες και Εταιρείες Ενοικίασης Αυτοκινήτων.

Ο κ. Γαλιατσάτος επέστρεψε αεροπορικώς από το Βερολίνο χθες το μεσημέρι στην Αθήνα και στη συνέχεια επίσης αεροπορικώς στην Κεφαλονιά.

Δ.Δ.-

Συνέντευξη στον κ. Παναγιώτη Κουπαράνη της Deutsche Welle
Με την εκδότρια του περιοδικού «FVW Medien» κ. Rabea Spiralke