Ο Σταύρος Τραυλός στη βάση αεροπυρόσβεσης

«Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τραυλού στο κλιμάκιο αεροπυρόσβεσης Κεφαλονιάς».

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τις θερμές μου ευχαριστίες καθώς και τον θαυμασμό μου προς τον Διοικητή του κλιμακίου της 359 ΜΑΕΔΥ Ιπτάμενο Σμήναρχο Αλέξανδρο Βανταράκη εξέφρασα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψής μου στην βάση του κλιμακίου αεροπυρόσβεσης στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.

Κατά την ξενάγησή μου στον χώρο, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της ενημέρωσης μου από τον Διοικητή, παρευρίσκονταν μαζί μας η Διευθύντρια της Fraport στην Κεφαλονιά κα. Θάλεια Παπαδημητρίου, καθώς και ο Υποδιοικητής του κλιμακίου κ. Σπύρος Γασπαρινάτος. Αφού έλαβα γνώση όλων των εκκρεμοτήτων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό του κλιμακίου, συμφωνήσαμε να διατεθεί από την Π.Ε Κεφαλληνίας ο εξοπλισμός για την κάλυψη των εποχικών αναγκών που υπάρχουν.

Η αυτοθυσία, ο επαγγελματισμός και η  ετοιμότητα στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης των πυρκαγιών, είναι δείγματα ηρωικής προσπάθειας που καταβάλλει καθημερινά το προσωπικό υπό δύσκολες συνθήκες, προκειμένου να προστατεύσουν τη ζωή και την περιουσία των Κεφαλλονιτών και Ιθακησίων συμπολιτών μας.

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε μια καλή αντιπυρική περίοδο με ασφαλείς πτήσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Π.Ε. Κεφαλληνίας και Π.Ε. Ιθάκης

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ