Ο Σύλλογος Δρομέων για τον Ημιμαραθώνιο Διλινάτων «Το αγκάλιασμα της Ευμορφίας»

Από τον Σύλλογο Δρομέων ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Εκ μέρους του ΣΔ Κεφαλλονιάς ευχαριστούμε:

• Tον Γιώργο Ποταμιάνο και την ομάδα του, που μας ενέπνευσαν ασφάλειακαι μας όπλισαν με θάρρος και δύναμη με την παρουσία και την υποστήριξή τους,

• Tους φοβερούς Δειλίνηδες (μέλη του Επιμορφωτικού-Εξωραϊστικού συλλόγου και κάτοικοι της περιοχής), κύριοι διοργανωτές και παλικάρια με τα όλα τους άνδρες- γυναίκες, που στήριξαν εξαιρετικά το εγχείρημα σε όλο το μεγαλείο του, οικονομικά, διαδικαστικά και με ανθρώπινο δυναμικό,

• Tα μέλη του συλλόγου μας , που αγωνίστηκαν, βοήθησαν ή παρουσίασαν την εκδήλωση,

• Tους μαχητές αθλητές που ήρθαν, συμμετείχαν και όλοι μαζί «νενικαμεν» στο λίαν αυτό τολμηρό αγωνιστικό γεγονός,

• Tα ΜΜΕ που το υποστήριξαν ένθερμα και την πυροσβεστική που παρέμεινε σε ετοιμότητα με ζέση

Σας γνωρίζουμε ότι ληφθήκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, οι δρομείς ήταν προετοιμασμένοι και προϊδεασμένου και λειτούργησαν κατ’ επιλογήν τους γνωρίζοντας τους κινδύνους, τις δυνατότητες και τις παροχές του αγώνα. Οι συνθήκες στο ορεινό περιβάλλον είναι πάντα απρόβλεπτες. Άλλωστε ξεκινώντας υπήρχε απλώς κρύο και αμυδρή χιονόπτωση. Εν συνεχεία δυσκόλεψε ο καιρός. Επικινδυνότερου είναι οι κεραυνοί και όχι το χιόνι. Στα βουνά υφίστανται πάντα απρόβλεπτα και δυσκολίες. Αλλού επιχειρούν αναβάσεις στα Ιμαλάια και σαφάρι στην έρημο. Το ζην επικινδύνως είναι η ανάγκη για περιπέτεια που υποστηρίζεται από τους τολμηρούς και το ρίσκο είναι πάντα μία προσωπική υπόθεση .Μπορεί να αφορά και μία απλή δρομική διαδρομή, χωρίς σωστή προετοιμασία διατροφή και άσκηση. Ακόμη και η βουτιά στα παγωμένα νερά τα Θεοφάνεια δύναται να προκαλέσει ανακοπή σε μη έμπειρους κολυμβητές, ωστόσο δεν κατακρίνεται ασφαλώς ούτε το έθιμο, ούτε η πίστη και η διάθεση που ωθεί τον άνθρωπο να προσπαθεί, να επιμένει και να δοκιμάζεται!

Και του Χρόνου!!!

ΕΚ ΤΟΥ ΣΔ

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ


Αποτελέσματα Ημιμαραθώνιου «Το αγκάλιασμα της Ευμορφίας» 

 1. Ανδριάννα Βασιλάτου 1.49.23

Παναγιώτης Χαλδάς 1.55.15

 1. Ανδρέας Καλογηράτος 1.55.15
 2. Μάκης Κουλουμπής 1.58.09
 3. Αντώνης Κουρούκλης 2.02.17
 4. Γεράσιμος Λαμπίρης 2.03.17
 5. Νίκος Σιδηρόπουλος 2.06.54
 6. Θεόδωρος Καρλής 2.09.56
 7. Χρήστος Καραφλός 2.13.18
 8. Παναγής Αλεξανδράτος 2.14.21
 9. Ευαγγελία Σαμολή 2.15.26
 10. William Piggot 2.22.21
 11. Ανδρέας Χαρίτος 2.24.26
 12. Σίμος Λάσκαρης 2.24.27
 13. Παρίσης Κουλουμπής 2.24.28
 14. Μάκης Κουνάδης 2.28.13
 15. Χαράλαμπος Πρεντάνος 2.39.35
 16. Μαρία Λαμπίρη 2.40.00
 17. Μαρία Καμινάρη 2.47.58
 18. Διονύσης Μεταξάς 2.53.09

  Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το Σύλλογο Διλινάδων

  Ο Εξωραϊστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Διλινάτων διοργανώνοντας για πρώτη φορά τον ορεινό ημιμαραθώνιο Κεφαλονιάς «Το Αγκάλιασμα της Ευμορφίας», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια μας και ιδιαιτέρα το Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς που συνέβαλαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η διοργάνωση, η οποία έγινε σε πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες.

  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την ευγενή προσφορά τους, την ταβέρνα «Ο Κούτουπας»,τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, το οπωροπωλείο Διαρκούσης, το ξενοδοχείο Mirabel τη kefalonialines, καθώς επίσης και τα Τυροκομεία του χωριού μας για τη δωρεά παραχώρηση της φέτας.

  Ιδιαίτερα όμως, ευχαρισούμε θερμά τους αθλητές οι οποίοι στο κάλεσμα μας ανταποκρίθηκαν, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, δοκιμάζοντας τους εαυτούς τους.

  Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού, και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε στην επόμενη ορεινή πρόκληση…

  Εκ μέρους του Δ.Σ

  Ο γεν. γραμματέας

  Σπύρος Κουνάδης