Ο Φορέας Διαχείρησης Αίνου ευχαριστεί

Η τ. πρόεδρος του Φορέα Αίνου κ. Γεωργία Καμάρη

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου θα ήθελε να ευχαριστήσει το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κεφαλονιάς για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του για τον καθαρισμό του κεντρικού πάρκου του Εθνικού Δρυμού Αίνου από κατεστραμμένες υποδομές. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται προς τους εργαζομένους του τμήματος Πολιτικής Προστασίας κ. Γ. Κουταβά και Γ. Γερολυμάτο για την προσπάθειά τους, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αποκατάσταση της ασφάλειας των επισκεπτών του Κεντρικού Πάρκου του Εθνικού Δρυμού Αίνου, καθώς και τον ευπρεπισμό του χώρου.

Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 και από τον χώρο του Κεντρικού Πάρκου απομακρύνθηκαν 1 πεσμένο κιόσκι και 2 πινακίδες, με την βοήθεια φορτηγού.

Ο Φορέας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως το Δήμο Κεφαλονιάς για την συνεργασία και τη βοήθεια που παρέχει, όποτε του ζητηθεί, αλλά κυρίως για την εδραίωση μιας συνεργασίας, που σκοπό έχει την προστασία του Εθνικού Δρυμού Αίνου. Ευελπιστούμε στην συνέχιση της συνεργασίας και σε ανάλογες προσπάθειες που κάνει ο Φορέας για την προστασία και ανάδειξη της περιοχής του Εθνικού Δρυμού Αίνου.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου

Η πρόεδρος του Φορέα
Αίνου κ. Γεωργία Καμάρη

Ομότιμη Καθηγήτρια Πανεπ/μίου Πατρών