Οff στα Play offs η Εικοσιμία. Νέα βαριά ήττα μέσα στις Κεραμειές με 4-0 από τον Αστέρα/Πανόπουλο

Νέα βαριά ήττα με 4-0 υπέστη την Κυριακή η Εικοσιμία και μάλιστα μέσα στις Κεραμειές απ’ τον Αστέρα Αμαλιάδος/ Πανόπουλο και όλα πλέον δείχνουν ότι χάνει το τρένο για την Γ’ Εθνική.
Η νέα ήττα ήρθε να προστεθεί στις δύο προηγούμενες των μπαράζ για την Γ’ Εθνική, με Αχαϊκή και Τσιλιβί.
Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν στημένη πολύ καλά στο γήπεδο, είχε συνεχώς τον έλεγχο του αγώνα και η νίκη της θεωρείται απόλυτα δίκαιη.
Δικαιολογίες για τη νέα κακή εμφάνιση δεν υπάρχουν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν την παρουσία τους σε αυτή τη σειρά με το κεφάλι ψηλά. Αν δεν αλλάξει κάτι σίγουρα το όνειρο μπορεί να καταλήξει και σε «εφιάλτη»!
Τα γκολ πέτυχαν στο 20’ ο Αντωνόπουλος με πέναλτι, στο 30’ ο Κολοτούρος με πλασέ, στο 41’ πάλι ο Αντωνόπουλος, αυτή τη φορά με εκτέλεση φάουλ και στο 43’ ο Σταθάτος με πλασέ.
Καλή η διαιτησία κ. Δ. Γκοβέση (Δ. Βεργέτης, Γ. Παλαμίδας) από την Αρκαδία.
Εικοσιμία (Δ. Ζησιμάτος): Κουστουμπάρδης, Ψάλτης, Αποστολάτος, Ντουκάι (83’ Τανουσάι), Αντωνάτος (75’ Γρηγοράτος), Κορσιάνος (66’ Πολλάτος Διον.), Μπούσι, Πολλάτος Αλ., Χρηστάτος, Στεφανάτος, Γερασιμάτος.
Αστέρας Αμαλιάδας (Α. Γαβριλόπουλος): Αντωνόπουλος Ανδρ., Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος Αθ. (46’ Λόξας), Μπαρδούσης, Μπράβος (66’ Ζώντος), Μπουρούκης, Σταθάτος (66’ Βραχνής), Δούλος, Κολοτούρος, Μαρκόπουλος, Παρασκεύοπουλος.
* Απίστευτο φινάλε επιφύλασσε ο άλλος αγώνας μπαράζ του ομίλου μας, μεταξύ του Τσιλιβή και της Αχαϊκής, στη Ζάκυνθο. Συγκεκριμένα, το ματς ήταν 1-1 έως το 90’ όταν ο Αγγελόπουλος με καταπληκτικό γκολ έκανε το 1-2 και ο Νικολόπουλος με άψογη εκτέλεση φάουλ το τελικό 2-2 στο 90’+ 5’!
Μετά το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή, έγιναν επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου. Όλα ξεκίνησαν με τη λήξη του αγώνα και τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για το χρόνο της καθυστέρησης που κράτησε ο διαιτητής. Τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων το συμβάν έληξε.

βαθμο