Πάντα εν δράσει ο Κώστας

Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, performer, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος μετά την επιτυχημένη 9η ατομική έκθεση ζωγραφικής του στο Espace Jano του στο Παρίσι, επέστρεψε στην Αθήνα.

Στο Παρίσι εκτίθενται ήδη από τις 20 Νοεμβρίου έργα του σε ομαδική έκθεση διαρκείας των συνεργατών της Galerie d’ art, Au Fil du Canal, 22 Rue E. Varlin, 75010, Paris.

Στην Αθήνα συμμετείχε στο χώρο της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής με τίτλο «Οκτώβριος» της Μάρθας Παπαδοπούλου, εκδόσεις «Δρόμων», που έχει φιλοτεχνήσει το εξώφυλλο και 4 σχέδια για την έκδοση.

Επίσης στην έδρα του Art Studio EST-La Chambre, ανακοίνωσε σε συνάντηση με συνεργάτες τις εικαστικές και λογοτεχνικές δράσεις του μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου της νέας χρονιάς.

Συνεχίζοντας το θεσμό των εορταστικών Art Weekends στο EST, Πρατίνου 87 και Αντήνορος, πίσω από την Εθν. Πινακοθήκη, θα παρουσιάσει έκθεση εικαστικών έργων μικρών διαστάσεων, λογοτεχνικών βιβλίων και την έκδοση από το Αρχείο «Fototanism» του ετήσιου συλλεκτικού Ημερολογίου 2018.

Το νέο Ημερολόγιο έχει τίτλο: «Ιδεογραφικά αγγεία», «Ideographic pots», 18 Χρόνια Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa «Ροδόπη».

Η φωτογράφηση των έργων, που περιλαμβάνονται στις σελίδες-μήνες του Ημερολογίου, έγινε από τον καλλιτέχνη Ramadan Margjoka και η αισθητική επιμέλεια έκδοσης και εκτύπωσης από την Ραλλού Καρτέρη.

Τα Art Weekends θα λειτουργήσουν το Σάββατο 16, την Κυριακή 17, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017.

Ωρες επίσκεψης 12 π.μ.-3 μ.μ.

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 θα λειτουργήσει εορταστικό «Open Studio» από τις 6.30’ μ.μ.-10 μ.μ.

ART STUDIO

EST-LA CHAMBRE

ΠΡΑΤΙΝΟΥ 87

ΑΘΗΝΑ 116 34.