Πάρτι οργίων στην Αυστραλία «Τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα». Στο Νοσοκομείο καλεσμένοι από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και το άγριο σεξ…

Καλεσμένους από κάθε γωνιά του πλανήτη είχε στο πάρτι με θέμα «Τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα» ο playboy Candyman

Αυτό το πάρτι τα είχε όλα. Ναρκωτικά, άφθονο αλκοόλ, άγριο σεξ και όργια. Το πάρτι του Αυστραλού playboy Candyman, κατά κόσμον Travers Beynon, στην πολυτελή έπαυλή του, είχε καλεσμένους από κάθε γωνιά του πλανήτη και υποσχόταν ένα ξέφρενο βράδυ με κάθε λογής όργια και καταχρήσεις.

Αξιοσημείωτο είναι πως μετά το πάρτι, επτά ασθενοφόρα έφτασαν στην έπαυλη για να «μαζέψουν» καλεσμένους, οι οποίοι υπέφεραν από τις επιπτώσεις της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Το πάρτι του Candyman, με τίτλο «Τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα», είναι γνωστό για το άγριο σεξ, το άφθονο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Ο Travers Beynon έκανε το πάρτι το περασμένο Σάββατο στη βίλα του στο Queensland.

Πολλοί από τους καλεσμένους χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο αναίσθητοι από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και τη χρήση ναρκωτικών.Ο οικοδεσπότης με το όνομα Candyman, γνωστός και ως Travers Beynon, υποδέχτηκε στο πάρτι των οργίων καλεσμένους από κάθε γωνιά του πλανήτη


Οι καλεσμένοι του πάρτι πέρασαν μια ξέφρενη νύχτα στη βίλα των οργίων


Καλλονές και μοντέλα από όλο τον κόσμο έδωσαν το παρών στο πάρτι της χρονιάς


Αιθέριες υπάρξεις πίνουν και γλεντούν στο πάρτι


Άγριο σεξ και καταχρήσεις στο πάρτι με θέμα «Τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα»

Δείτε βίντεο: Αυστραλία: Στο νοσοκομείο από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και το άγριο σεξ

(protothema.gr)