Πένθος στη Νέα Δημοκρατία για την ξαφνικά απώλεια του τ. υπουργού Βαγγ. Μπασιάκου

Eφυγε ξαφνικά χθες από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μπασιάκος. O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

“Πληροφορήθηκα με θλίψη τον άδικο χαμό του Ευάγγελου Μπασιάκου. Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια του και στην παράταξη που υπηρέτησε επί δεκαετίες”, αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Ο Βαγγέλης Μπασιάκος γεννήθηκε στη Θήβα και ήτανπαντρεμένος με τη Βικεντία Συροπούλου και πατέρας ενός γιου του Θανάση-Αριστείδη.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Δικηγόρος, Πολιτικός Επιστήμονας, LL.M., Βουλευτής Βοιωτίας, Υφυπουργός, Υπουργός, Μέλος Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Διεθνών Οργανισμών, Τομεάρχης ΝΔ.

  •  Από τη ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκδόθηκε χθες η ακόλουθη ανακοίνωση:

λόγω του αιφνιδίου θανάτου του Βουλευτή της ΝΔ και πρώην Υπουργού, κ. Ευάγγελου Μπασιάκου, όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της ΝΔ ανά την Ελλάδα δεν θα πραγματοποιηθούν. Συνεπώς, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς μας, αύριο (σήμερα), 18 Φεβρουαρίου 2017, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. Σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.

Η ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος, στους λοιπούς συγγενείς και τους φίλους του.

ΝΟΔΕ

Κεφαλονιάς

και Ιθάκης

  •  Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σε ένδειξη σεβασμού για τον αδόκητη απώλεια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου, όλες οι προγραμματισμένες κομματικές εκδηλώσεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, (χθες) και για το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Φεβρουαρίου, ματαιώνονται».