Πήγαν πολύ καλά οι Ιστιοπλόοι της Προόδου και του ΝΟΚΙ

Το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου ο Ιστιοπλοϊκός Oμιλος Πατρών διοργάνωσε τον καθιερωμένο διασυλλογικό αγώνα Optimist και Laser 4,7 με τη συμμετοχή 70 αθλητών από 8 ομίλους της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, αναφέρει το Sportsthea.

Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Μίλτου Γιαννούλη μία ιδιαίτερα προσφιλής και αγαπητή μορφή του Ομίλου που έφυγε πρόωρα αλλά με σημαντική προσφορά κυρίως στους μικρούς αθλητές.

Οι συνθήκες που επικράτησαν την 1η ημέρα ήταν καλές με τον ανατολικό ψυχρό άνεμο να δοκιμάζει τους αθλητές και τις επιτροπές ενώ την 2η ημέρα ο ασθενής άνεμος δεν έδωσε πολλά περιθώρια να διεξαχθούν πολλές κούρσες.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Ιθάκης «Η Πρόοδος» αλλά και του Ναυταθλητικού Ομίλου Κεφαλονιάς και Ιθάκης ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Κατηγορία Laser 4,7 Κοριτσιών

1η νίκη Δευτεραίου Ιωάννα του Α.Ο.Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ».

2η νίκη Χριστοπούλου Παναγιώτα του Ν.Ο.Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ».

3η νίκη Πολλάτου Κωνσταντίνα του Ν.Ο. Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Επίσης συμμετείχε και η Δημητράτου Αννα Μαρία Στάμω η οποία κατέλαβε την 4η θέση.

Στα αγόρια Laser 4.7 ο Κασσιανός Μιχαήλ είχε πολύ καλά πλασαρίσματα και από λίγο έχασε την τρίτη θέση.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πρεβέζας διοργάνωσε προπονητικό camp Ομαδικό Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Εκεί οι μικροί ιστιοπλόοι της Προόδου Αναστασία Καιπάνου, Ευδοκία Καρφιτσά, Ιωάννης Φιαμπόλης και Ελευθέριος Καραβίας στον ομαδικό αγώνα της κατηγορίας Οptimist πέτυχαν 4 νίκες και μία ήττα.