Πήγε πολύ καλά ο ΝΟΑ στη Λίμνη Βόλβη

Το αγωνιστικό τμήμα κωπηλασίας του Ν.Ο. Αργοστολίου κάνει γνωστό στους φίλους μας ότι στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου συμμετείχε στη 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας που διεξήχθη στη λίμνη Βόλβη Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες είχαν επιτυχία σε συμμετοχές και διοργάνωση.

Ο όμιλος μας είχε στην αποστολή του πέντε αθλητές με συνοδεία την προπονήτρια τους κ. Μαρία Κουνάδη και την καθηγήτρια φυσικής αγωγής και έφορο κωπηλασίας του Ν.Ο.Α. κ. Ειρήνη Κουνάδη.

Οι κωπηλάτες μας αν και νέοι αθλητές διακρίθηκαν σε πολύ καλές θέσεις οι οποίες δίνουν ελπίδες για το μέλλον του τμήματος. Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την ωραία εμφάνιση τους. Συγχαρητήρια επίσης και στους γονείς τους, στην προπονήτρια τους και στην έφορο μας.

Ευχαριστούμε την Ioniοn P. Lines και συγκεκριμένα τον κ. Λιάτο Μιχάλη για την μετακίνηση των αθλητών μας, την Avin και τον κ. Στυλιανουδάκη Άκη για την χορηγία της βενζίνης και τον κ. Ανδρεάτο Στέφανο για την μεταφορά των αθλητών μας με το mini bus του ομίλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μας είναι:

  1. 6η θέση στον τελικό Α του διπλού σκιφ (2X) Παίδων Αρχαρίων με τους ΔΗΜΟΥΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟ – ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟ, δηλαδή 6οι από τα συνολικά 15 πληρώματα
  2. 6η θέση στον τελικό Α του μονού σκιφ (1X) Κορασίδων 12 με την ΕΡΤΣΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, 6η από τις 8 συνολικά συμμετοχές
  3. 5η θέση στον τελικό Β του διπλού σκιφ (2X) Κορασίδων Αρχαρίων με τις ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ – ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΙΣΑΒΕΛΛΑ, 11ες από τις συνολικά 15 συμμετοχές

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.