Παιδικό Θέατρο: «Ο τετραγωνοπαντελόνης και η διάσωση του Βυθού!»

Για 1η φορά στην Ελλάδα σε πλήρη θεατρική μορφή και απόδοση για παιδιά θα παρουσιαστεί το έργο «Ο Τετραγωνοπαντελόνης και η διάσωση του Βυθού», στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕέφαλος» σήμερα και ώρες 17.15 και 19.15.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΜΑΝΙΑ – τηλ 26710 26832, Προπώληση 7€ – Ταμείο 9€ – Πληροφορίες -6974797109 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ – ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ

Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ πιστό στο ραντεβού με του μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, Ο Λύκος και τα 3 Γουρουνάκια, Η Πεντάμορφη και Το Τέρας και Οι Μυθοι του Αισώπου (καλοκαίρι) έρχεται για 8η χρονιά στην πόλη σας με το Νέο του Αριστούργημα.

“Ο ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΠΑΝΤΕΛΟΝΗΣ και Η Διάσωση Του Βυθού

Λίγα λόγια για το έργο…

Η μυστηριώδης εμφάνιση ενός τέρατος ταράζει τα ήρεμα νερά του βυθού. Ο Τετραγωνοπαντελόνης κ η παρέα του ξεκινάνε το ταξίδι της λύσης του μυστηρίου που θα διώξει το τέρας! Το μαγικό φίλτρο του τέρατος όμως θα μολύνει τον βυθό κ θα προκαλέσει αμνησία σε όλους! Θα καταφέρουν άραγε να βρούνε το αντίδοτο πριν να είναι αργά; Μια πρωτότυπη ιστορία που παίζεται για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα! γέλιο… αγωνία… περιπέτεια… θα καταφέρουν οι φίλοι μας να σώσουν τον βυθό; Η συνέχεια επί Σκηνής!!!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και Χορεύουν οι Ηθοποιοί

Ήρα Δαμίγου, Άρης Πλιός, Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Στεφανία Φιλιάδη, Κώστας Σπυρόπουλος

Κείμενο – Σκηνοθεσία: ΜΙΜΗΣ ΚΑΠΕΡΔΟΣ Σκηνικά: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Κοστούμια: ΕΛΕΝΗ ΨΥΡΡΑ Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ

Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Ειδικές Κατασκευές: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Δημόσιες Σχέσεις: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ Μουσική Επιμέλεια: ΧΡΥΣΑ ΚΑΖΑΚΟΥ

Κινησιολογία: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διάρκεια: 80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών) Πληροφορίες: 6974797109

Προπώληση: 7€ – Ταμείο: 9€ (από 2 ετών και άνω) *Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*.