ΠΑΛΙ… ΑΙΘΕΡΟΒΑMONEΣ;;;

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➙H ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ βοήθεια την οποία, με προθυμία μεγάλη, προσφέραμε και προσφέρουμε στους γείτονες υποφέροντες, οι γνωστές εκεί θυσίες του κάθε ήρωα Έλληνα διασώστη, η γενικότερη συμμετοχή μας στην προσπάθειαν απάλυνσης του πόνου και του σπαραγμού των σεισμοπλήκτων γειτόνων μας, ΟΛΑ, πολύ καλώς έχουν, πολύ σωστά έγιναν, και έτσι έπρεπε να δράσουμε, ως έκπαλαι Μεγαλόθυμοι Έλληνες!

➙ΑΝ ΟΜΩΣ πιστεύουμε, πως πλέον θα …αλλάξουν την πάγια εχθρικήν Εθνική «Αναθεωρητική» Στρατηγική τους εναντίον της Χώρας μας, οι Τούρκοι ορκισμένοι εχθροί μας(εκείνοι έχουν «Μόνιμη Διακομματική Εθνική Στρατηγική», ενώ εμείς ουδέποτε,-ειδικά κατά τις τελευταίες δεκαετίες- είχαμε, και μάλλον ουδέποτε θα έχουμε, με …τα μυαλά που «κουβαλάμε»), ΜΟΝΟΝ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ θα αποδειχθούμε, δια μίαν ακόμη φορά! Αναντίρρητα,  εξόχως επικίνδυνα για το μέλλον της Χώρας μας και του λαού μας!

➙ΓΙΑΤΙ μόλις «συνέλθουν» κάπως οι ηγέτες τους, πάλι, πάλι και πάλι θα αρχίσουν να «δηλητηριάζουν» τους πολίτες τους με την ίδια, ίσως και με …χειρότερη, οπωσδήποτε αισχρότατη, Ανθελληνική Προπαγάνδα τους, και πάλι οι περισσότεροι από τους τελευταίους θα ενδίδουν, και θα …ουρλιάζουν και αυτοί, ομού μετά των απαράδεκτων ηγετών τους, εναντίον μας!

➙ΙΣΩΣ και να να τους …πείσουν ότι οι Έλληνες έκαναν ό,τι έκαναν, γιατί απλά ήθελαν την …εύνοιάν τους, ασφαλώς …αναγνωρίζοντες την  …υπεροχή, και …μεγαλειότητά τους!

➙ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ας το γνωρίζουμε, και ας μην εφησυχάζουμε!

➙ΜΑΚΑΡΙ η Πραγματικότητα να ήταν διαφορετική! Όμως……..

➙(ΥΓ: «Τα γραπτά μένουν»)!