Παλληξουριακός: Αήττητος και μόνος στο ρετιρέ! Hρακλής: Πρωταθλητής Χειμώνα στη Β’

Tη …μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από την Κυριακή ο αήττητος Παλληξουριακός, ο οποίος κέρδισε στο ντέρμπι του Ληξουρίου τα Διλινάτα με 3-0, ενώ επωφελείται και από τη λευκή ισοπαλία που έφεραν οι «δελφίνοι» του Πρωταθλήματος Εικοσιμία και Πρόννοι στο Αργοστόλι.

  • Στον Αγιο Αντώνιο έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, όπου ο Παλληξουριακός ήταν ανώτερος και επικράτησε δίκαια. Τα γκολ πέτυχαν οι Σπ. Μαρκάτος (32’), Ρεμούντης (50’) και Ηλιόπουλος (81’).
  • Στο …μηδέν «κόλλησαν» Εικοσιμία και Πρόννοι, καθώς σε ένα μέτριο ματς που η Εικοσιμία έπαιξε καλύτερα, οι επιθετικοί δεν βρήκαν δίχτυα.
  • Τα Φωκάτα πήραν μεγάλη νίκη στο Αργοστόλι επί του Εύγερου με 2-1. Η ομάδα της Λακήθρας προηγήθηκε με πέναλτι που εκτέλεσε ο Τούρλας (30’). Ο Εύγερος ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά του Κωτατή (65’), αλλά στο 90+4’ τα Φωκάτα πήραν τη νίκη με δεύτερο γκολ του Τούρλα!
  • Σπουδαία νίκη πήρε το Σάββατο η Σάμη, η οποία επιβλήθηκε στον Καραβόμυλο τον ΠΑΟ Κεφαλονιάς με 5-2. Για τους νικητές σκόραραν οι Δ. Βιτωράτος (2’, 47’), Κοσμάτος (21’ πέν.), Ζησιμάτος (87’) και Γ. Αμούργης (89’). Τα γκολ του «τριφυλλιού» πέτυχαν οι Μπάμπης (53’) και Μπέσχατζ (72’).
  • Μετά από 8 αγωνιστικές η Πρόοδος Ιθάκης έφτασε σε νίκη επί του Εθνικού με 3-2, στο Βαθύ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αραπογιάννη (30’), ο Εθνικός ισοφάρισε με τον Τανουσάϊ (32’), η Πρόοδος προηγήθηκε πάλι με τον Βασιλόπουλο (40’, πέν.) και έκανε το 3-1 με τον Ηλιόπουλο (55’). Ο Εθνικός μείωσε σε 3-2 με τον Γ. Αναλυτή (68’), που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Β’ Κατηγορία, ο Ηρκλής Πρόννων μετά τη νίκη του επί της Ερίσου με 2-0 ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής Χειμώνα. Τα γκολ Σπ. Τζωρτζάτος (7’) και Κ. Στάβερης (44’).

  • Το ματς ΑΕΚ-Εθνοφρουρός αναβλήθηκε για τις 21/12, ενώ ο Οδυσσέας Ιθάκης είχε ρεπό.