Ο Παλληξουριακός διατήρησε αήττητο και ρετιρέ νικώντας το Σάββατο 3-0 τον ουραγό Οδυσσέα Ιθάκης στο γήπεδο του Σταυρού, στα πλαίσια της 16ης Αγωνιστικής.
Τα γκολ των «Ερυθρολεύκων της Πλαικής» πέτυχαν οι Μπράτι 2 (6’ πέν., 27’) και Μ. Σεριάτος (14’).
- Τα Διλινάτα συνεχίζουν κι’ αυτά αήττητα στο Πρωταθλημα της Α’ Κατηγορίας και την Κυριακή νίκησαν με 1-0 τους Πρόννους στις καθυστερήσεις. Το γκολ πέτυχε στο 90+4’ ο Χασάϊ με κεφαλιά.
- Μεγάλη νίκη με 2-0 πήραν τα Φωκάτα μέσα στο Ληξούρι υποτάσσοντας τον Εθνικό με 2-0. Τα γκολ ο Παγουλάτος (73’) και ο Καμπανός (90’).
- Ισοπαλία 1-1 έφερε ο Εύγερος παίζοντας με την Πρόοδο Ιθάκης στα Φαρακλάτα. Οι Θιακοί προηγήθηκαν στο 12’ με πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Τ. Βασιλόπουλος και ισοφάρισαν οι Φαρακλάδες στο 89’ επίσης με πέναλτι που κέρδισε και μετέτρεψε σε γκολ ο Νίκος Παπαναστασάτος.
- Ρεπό είχε η Σάμη.
Β’: ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ
Στο μεγάλο ντέρμπι των Κεραμειών για τα playoffs της Β’ Κατηγορίας, ο ΠΑΟ Κεφαλονιάς νίκησε 1-0 τον Πυλαριακό, με γκολ που πέτυχε ο Μπάμπης με κεφαλιά στο 21’.
Η Ερισος πήρε σημαντική νίκη με σκορ 2-0 επί του Εθνοφρουρού. Τα γκολ Ρέξχα (31’) και Πατρίκιος (61’).
Η επόμενη Αγωνιστική 24-3-2019 (2η των Playoffs):
- Εθνοφρουρός-Πυλαριακός n Ερισος-Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.