ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΩΣ ΟΘΩΜΑΝΟΣ!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ως Οθωμανός, ο αεί βρυχόμενος, μόνιμα απειλών το… Σύμπαν ολόκληρον γείτονάς μας, αποσύρει το ερευνητικό βαρκίδιόν του, και μην απορήσετε αν προχωρήσει και σε απόσυρση και των υπολοίπων οπλισμένων πλωτών του!

➔ ΑΡΚΕΙ, να μη σταματήσουν οι ροές των δισεκατομμυρίων ευρώ -μέσω δεκάδων χρηματο-οικονομικών/τελωνειακών  προνομίων- τα οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση διοχετεύει, επί χρόνια πολλά, στα ταμεία του, έτσι ενισχύουσα αποφασιστικά, τα Πολεμικά του Μέσα… εναντίον μας πρωτίστως!!

➔ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ, αν δεν δεχθούμε, ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, τον ακρωτηριασμόν της Πατρίδος μας, στο θανατηφόρο για εμάς «τραπέζι», προς το οποίον ΟΛΟΙ μας σπρώχνουν, ΘΑ… ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ! ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ! ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ!

➔ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ, ότι θα έχουν ληφθεί ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ υπ’ όψιν τα πιο πάνω, και θα υπάρχει όρος απαράβατος στην επερχόμενην ΑΝΑΒΟΛΗΝ μόνο, και όχι ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των κυρώσεων εναντίον του!

➔ ΕΤΣΙ ώστε, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ, την πρώτην ημέρα της μελλοντικής επανάληψης των γνωστών αθλιοτήτων,  από την αφεντιά του και εναντίον μας! 

➔ ΑΥΤΟΜΑΤΑ! Χωρίς νέα Συμβούλια και άλλα παρεμφερή, τον χρόνον «ροκανίζοντα»!

➔ ΤΟΥΤΟ το σημείωμα αποστέλλω όπως πάντα εκεί που πρέπει, ως Έλλην Πολίτης και μόνο, χωρίς …ουτοπιστικές προσμονές-ελπίδες, ότι θα …εισακουσθώ, από τους εκάστοτε ορίζοντες τις Τύχες μας … Παντογνώστες!!! ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ!!!