ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ …”μεσάνυκτα”!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΑΚΟΜΑ και θέμα …”Σημαίας” της Κύπρου, μεταξύ άλλων πολλών τέτοιων, έθεσε ο γείτων Ερτογάν-Σουλτάν! Και …τί δεν έχει “θέσει” γενικότερα!

EΧΕΙ τους “λόγους” του ο άνθρωπος, ώστε έτσι να αποθρασύνεται!

EΧΕΙ την πολύ πιστή “ομάδα” του, η οποία και καθημερινά τον ενημερώνει για την γενικότερη κατάστασή μας και ΠΕΡΑΝ των όσων λέγονται και γράφονται! ΈΧΕΙ και την οφθαλμοφανέστατη κάλυψη “κέντρων” της Ευρωπα’ι’κής Διαχείρισης! Των ιδίων “κέντρων” στα οποία, ΗΛΙΘΙΩΣ και όχι απλά αδαώς, μάλλον εναποθέτουμε τις …ελπίδες μας για …άμεση επέμβασή τους, στο πρώτο Τούρκικο βόλι, εναντίον των παιδιών μας!

OΣΟΙ θεωρούν, όσοι πιστεύουν, όσοι βαυκαλίζονται με την ιδέα ότι …”άρρωστος είναι κι’ ας λέει ό,τι θέλει, έχει ανοικτά μέτωπα πέραν των Ελληνικών συνόρων, έχει αδυναμίες, έχει εσωτερικά μίση πολλά, για να αποτολμήσει κάτι ΘΕΡΜΟ εναντίον μας” πλανώνται πλάνην οικτράν!

ΣΤΟ παρελθόν, έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά, αυτά τα “μεσάνυκτά” μας τα βαθύτατα, ως προς την Τούρκικη Διπλωματία και επιθετικότητα!

ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε, είναι να προετοιμαζόμαστε, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ως να είμαστε ΒΕΒΑΙΟΙ πως θα συμβεί το απευκταίον!

ΑΥΤΟ το οποίον όντως, όλοι μας (σχεδόν …όλοι)ευχόμεθα ποτέ να μην συμβεί!!!