Παντρεύονται Μπόρις και Κάρι

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η μνηστή του Κάρι Σίμοντς έχουν αποστείλει προσκλήσεις γάμου στην οικογένεια και στους φίλους τους, για την 30η Ιουλίου του 2022, σύμφωνα με ένα χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun».

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τόπο τέλεσης του γάμου, παραμένουν μυστικές, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Το Φεβρουάριο του 2020, ο Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν για να παντρευτούν.

Ο 56χρονος Τζόνσον και οι 33χρονη Σίμοντς ζουν μαζί στην Ντάουνινγκ Στριτ, από τότε, που ο Τζόνσον έγινε πρωθυπουργός το 2019, ενώ έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Ουίλφρεντ Λόρι Νίκολας Τζόνσον που γεννήθηκε την προηγούμενη χρονιά.

Ο Μπόρις Τζόνσον και η αρραβωνιαστικιά του Κάρι Σίμοντς

Μυστική η τοποθεσία του γάμου Μπόρις Τζόνσον – Κάρι Σίμοντς

Δεν είναι γνωστό ακόμη πού ακριβώς θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού. Ωστόσο, η εξοχική κατοικία του Μπόρις Τζόνσον στο Μπακιγχαμτσάιρ, το Τσέκερς, είναι πιθανό να φιλοξενήσει τον γάμο. Ένας άλλος πιθανός χώρος λέγεται το πάρκο σαφάρι Port Lympne στο Kent, όπου η Κάρι Σίμοντς εργάζεται για την φιλανθρωπική οργάνωση. Στο παρελθόν, είχε επίσης αναφερθεί ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να παντρευτεί στην Ιταλία, όπου η Σίμοντς έχει συγγενείς.

Η εξοχική κατοικία του Μπόρις Τζόνσον, θα μπορούσε να φιλοξενήσει το γάμο του ζευγαριού/Φωτογραφία: Wikipedia

Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε στην The Sun: «Θα ήταν ωραία το Τσέκερς να αναφερθεί στις ειδήσεις για έναν χαρούμενο λόγο, επιτέλους». Πάντως, η εφημερίδα τονίζει ότι η τοποθεσία θα παραμείνει μυστική, αν και οι προσκλήσεις αναφέρουν πως η ημερομηνία του γάμου είναι για το Σάββατο 30 Ιουλίου.

Ο Τζόνσον, που είναι γνωστός για την απεριποίητη εμφάνισή του, αλλά και για την επιδεικτική ρητορική του, ήταν προηγούμενα παντρεμένος με την Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία και απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Το Σεπτέμβριο του 2018 ανακοίνωσαν ότι ζούσαν χωριστά και ότι θα αποκτούσαν διαζύγιο, μετά από 25 χρόνια γάμου. Ο Τζόνσον ήταν επίσης, παντρεμένος μία φορά, πριν από το γάμο του με τη Γουίλερ, με την Αλέγκρα Μοστίν-Όουεν και η Σίμοντς θα είναι η τρίτη σύζυγος του.

(iefimerida.gr)