Παράσταση χορού «Στοιχεία ανθρώπου»

Η βραβευμένη «Art & Style» Dance Studio Ολγα Γαλιατσάτου όπως κάθε χρόνο, πρόκειται να παρουσιάσει την καλοκαιρινή χορευτική της παράσταση «Στοιχεία Ανθρώπου» στις 8 Ιουλίου στο ανοιχτό θέατρο «Γεράσιμος Σκλάβος» στη νέα μαρίνα Αργοστολίου (Μπαστούνι).

Στην παράσταση συμμετέχουν όλοι οι μαθητές από την ηλικία των 3 ετών έως τους ενήλικες. Θα παρουσιαστούν χορογραφίες με έντονα στοιχεία από γνωστά Μιούζικαλ αλλά και παιδικών παραμυθιών σε όλα τα είδη χορού που διδάσκονται όπως Μουσικοκινητική αγωγή, Μοντέρνο-Contemporary, Jazz, Latin, Αργεντίνικο Tango, Ballroom ευρωπαϊκοί, εναέριος χορός σε στεφάνι, Pole dancing, η γνωστή ομάδα Μαζορετών cheerleaders της κ. Γαλιατσάτου με νέα ακροβατικά.

Ιδιαίτερη θα είναι η παρουσίαση χορογραφιών στο Κλασσικό Μπαλέτο από επαγγελματίες χορευτές του είδους, της κορυφαίας αναγνωρισμένης επαγγελματικής σχολής της Ελλάδας του κ. Αλέξανδρου Χατζιάρα σε ρεπερτόριο, όπως Λίμνη των Κύκνων, Κουρσάρος, Ωραία Κοιμωμένη κ.ά.

Ο τίτλος της παράστασης αφορά το 2ο μέρος, αναφορά στο σύγχρονο χορό όπου μέσα από χορογραφίες καταπιάνεται με ένα κοινωνικό και επίκαιρο θέμα, θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα για τα θετικά στοιχεία της ανθρώπινης υπόστασης.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους όπως πάντα.

Ωρα έναρξης 8.30’ μ.μ.