Παρέμβαση του επικεφαλής της «Επτανησιακής Αναγέννησης» Γιώργο Καλούδη για την Ιθάκη

Γιώργος Καλούδης

Ο επικεφαλής της «Επτανησιακής Αναγέννησης» κ. Γιώργος Καλούδης έστειλε προς τον πρόεδρο του Π.Σ. κ. Χρήστο Μωραΐτη την ακόλουθη επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε,

Με βάση το άρθρο 8 παρ. 1 του Κανονισμού Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, που έχει εκδοθεί και ψηφισθεί κατά νομοθετική εξουσιοδότηση:

«1. Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου καταρτίζει την ημερήσια διάταξη, στην οποία αναγράφει υποχρεωτικά τα θέματα που προτείνει ο περιφερειάρχης, η οικονομική επιτροπή και ένα θέμα από κάθε παράταξη. Η ημερήσια διάταξη θα περιλαμβάνει και ένα τακτικό θέμα από κάθε παράταξη.»

Κατά συνέπεια, κατ΄άρθρο 8.1 του Κανονισμού Λειτουργίας του ΠΣΙΝ,

ΖΗΤΑΜΕ

Την εγγραφή του εξής θέματος για τη συνεδρίαση του Σάββατου 16 Νοέμβρη 2017 του ΠΣΙΝ στη ξεχασμένη από αθηναική ολιγαρχία-κομματοκρατία και από εσάς Ιθάκη !

(όπως και επί Νέας Δημοκρατίας-Σπύρου και έτσι και με τη δική σας εξουσία ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ Γαλιατσάτου, επί 3 χρόνια ζητούσαμε επίμονα να γίνουν συνεδριάσεις εναλλάξ σε όλα τα νησιά και σε όλα τα μικρότερα και μικρά νησιά μας αλλά εσείς προτιμούσατε την απομόνωση από το λαό και τις τηλε-διασκέψεις):

1ο ΘΕΜΑ: Άλυτα και βαλτωμένα για χρόνια -και στα 3 δικά σας χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-Θ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ- Προβλήματα της Ιθάκης: Έλλειψη νερού. Έλλειψη αποχέτευσης και μόλυνση των παραλιών, Έλλειψη συγκοινωνίας Ιθάκη-Πάτρα και μείωση του τουρισμού το 2017 και Λιμάνι ΠίσωΑετού.

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ