Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Σ.τ.Ε. Παναγιώτης Ευστρατίου μετά τον πανελλήνιο σάλο

Την παραίτησή του υπέβαλε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) Παναγιώτης Ευστρατίου μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση ναρκωτικών, μιά υπόθεση που έχει προκαλέσει πανελλήνιο σάλο.

Ο ανώτατος δικαστικός στην επιστολή παραίτησής του τονίζει ότι δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, αλλά προβαίνει σε αυτήν την κίνηση για να προασπίσει το κύρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Το όνομα του ανώτατου δικαστικού ενεπλάκη σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης νεαρών ατόμων στα νότια προάστια της Αθήνας. Περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία ότι κάποιοι κινούνται ύποπτα πέριξ της πολυκατοικίας στην οποία ο δικαστικός έχει διαμέρισμα.

Πραγματοποιήθηκε έλεγχος από άνδρες της ΔΙΑΣ στους νεαρούς και στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι νεαροί ρωτήθηκα ενώ όταν από πού προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά, εκείνοι απάντησαν ότι τα πήραν από ένοικο της πολυκατοικίας και υπέδειξαν τον εν λόγω δικαστικό λειτουργό.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα από τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου διέμενε ο δικαστικός και εκεί βρέθηκαν υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας σε ένα μπουκάλι.

(iefimerida.gr)