Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ερίσου

Από τον Α.Ο. Ερύσσου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Κατόπιν των γεγονότων που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα κατάταξης στο δημοτικό γήπεδο Σκάλας στις 07/03/2020 μεταξύ του ΑΟ ΗΡΑΚΛΗ-ΠΡΟΝΝΩΝ και του ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ και έχοντας αντίπαλο την «ΑΔΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ» ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο πρόεδρός μας Χαϊδεμένος Γεράσιμος κατέθεσε την παραίτησή του σήμερα 09-03-2020 στο Δ.Σ. μη μπορώντας να ανεχτεί μετά από είκοσι δύο χρόνια θητείας την κατάφορη αδικία εις βάρος της ομάδας μας.

Με αφορμή το παραπάνω, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για τα τραγικά λάθη του διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος υποχρέωσε την ομάδα μας στην άδικη ήττα. Μια διαιτητική παρουσία που υπέπεσε σε καταδικαστικά λάθη εις βάρος της μίας ομάδος.

Ο ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ δεν χρησιμοποιεί εκφράσεις οι οποίες φτάνουν στα άκρα, στόχος μας είναι να αναδείξουμε τον κίνδυνο, που υπάρχει εξαιτίας τέτοιων συμβάντων, για τη διάλυση και των υπολοίπων αθλητικών σωματείων τα οποία εξακολουθούν να υπάρχουν και να παλεύουν στο Νομό μας και τα οποία είναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Αρκεί κανείς να κοιτάξει γύρω του και θα διαπιστώσει ότι άνθρωποι με ιστορία στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, απογοητευμένοι απομακρύνονται. Και το χειρότερο όλων, αν συνεχιστούν τέτοιες αρρυθμίες, θα απομακρυνθούν οι νέοι από τον αθλητισμό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

ΜΗΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ.

ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ