Παραλίγο σύρραξη στο Δημοτικό Συμβούλιο

Χωρίς ρεύμα το κτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Διλινάτων…  Η ένταση, πάντως, κορυφώθηκε., λίγο αργότερα όταν από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης ο Διονύσης Μινέτος, έφερε ως κατεπείγων στο δημοτικό συμβούλιο, το ζήτημα που έχει προκύψει στα Διλινάτα, όπου έχει κοπεί το ρεύμα στο κτήριο «Μπάσειο» του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής (Εξωραϊστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Διλινάτων).

Για μία ακόμη φορά, η πλειοψηφία αρνήθηκε να συζητήσει το θέμα, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του τοπικού συμβούλου Διλινάτων, Τάσου Τζωρτζάτου, ο οποίος παρακολουθούσε την συνεδρίαση και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του τόσο στον αναπληρωτή δήμαρχο Διονύση Λυκούδη, όσο και στον αντιδήμαρχο Ομαλών Σπύρο Ματιάτο.

Κάπου εκεί το … σκηνικό πήρε «εκρηκτικές διαστάσεις» και λίγο έλειψε να επέλθει… σύρραξη!

Η συνεδρίαση διακόπηκε για 10 λεπτά ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και εν συνεχεία συνεχίστηκε με το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης που ήταν το θέμα της εξόρυξης Υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και την Κεφαλονιά.

Παρακάτω όλο το σκηνικό της έντασης (από το 23ο λεπτό και έπειτα) στο δημοτικό συμβούλιο, όπως αποτυπώθηκε στην κάμερα του Inkefalonia.gr