Παραμένει αμετάπιστος!

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Στην Ευρώπη, ο μόνος που παραμένει ακλώνητος στις πεποιθήσεις του -δηλαδή δεν είναι ανεμόμυλος-κωλοτούμπας-ψευτομασκαράς-, θεωρείται, ο ημέτερος πρωθυπουργός, ο ηγέτης της Λεγεώνος των ΣΥΡΙΖΑΝΕλ. Oύτε γραβάτα φοράει ούτε σε Θεό πιστεύει! Και να πείτε πως δεν τον προκαλούν ν’ αλλάξει πορεία τόσοι και τόσοι πρωτοκλασσάτοι πολιτικοί Ευρωπαίοι και όχι μόνον!
Γραβάτες πανάκριβες του πρόσφεραν -εις αναγνώρισιν των προσφορών στην Πατρίδα του-, και Τούρκος και Γερμανός και άλλοι. Τις πέταξε στο σεντούκι του! O φίλος Αχμέτ του είπε να αποδεχθεί τον Αλλάχ! Γι’ αυτό τον ανακήρυξε διδάκτορα Τούρκικου Πανεπιστημίου. Δεν εννοεί με τίποτα να υποχωρήσει! Τόσο ισχυρές Αριστερές συνήθειες έχετε ξαναδεί; Την μεν γραβάτα -λέει- θα φορέσει όταν λυθεί το Κυπριακό. Αντιλαμβάνεσθε για ποιο έτος συζητούμε;

Θα πιστέψει σε κάποιο Θεό «Δυτικό», όταν ζητήσουν ανακωχή οι σκληροί διαπραγματευτές μας Ευρωπαίοι και μας δώσουν περισσότερα δάνεια -αλλά και με μικρό επιτόκιο, για να πληρώσουμε τις κατ’ έτος δανειακές μας «υποχρεώσεις» στους κερδοσκόπους αδίσταχτους βορειοΕυρωπαίους! Και μην παραπλανάσθε! Μην αυτοαπατάσθε! Στο Αγιο Oρος που πάει και στις εκκλησίες κάπου-κάπου-, το κάνει με μοναδικό σκοπό για να μη νομίσουν οι Χριστιανοί ότι τους φοβάται!
Τι θλιβερός άνθρωπος! Αξιολύπητος! Αμετανόητος, αμνήμων, αιθεροβάμων! Και τι ατυχία έχει αυτή η ταλαίπωρη Χώρα των πλέον αμαρτωλών (και αμαρτωλών του παρελθόντος) Oρθόδοξων Ελλήνων Χριστιανών που καθολικά διαμαρτύρονται για την αδικαιολόγητη ατυχία των! Μην γελάτε… Αδυνατεί να φαντασθεί και να σκηνοθετήσει  το έργο της παρούσας Ελληνικής Πολιτικής Ιστορίας και ο πλέον έγκυρος σεναριογράφος κατ’ όναρ θερινής νυκτός!

ΥΓ.
• Δύσκολο να εκτιμήσω το πλήθος των Γάλλων επενδυτών που θα κατακλύσουν την Χώρα μας, μετά την επίσκεψη του Γάλλου Πρωθυπουργού. Εμ. Βαλς! Ξεπερνάει δέκα φορές από εκείνο που πέτυχε ο Αντώνης Σαμαράς, καλή του ώρα! Το βαλς είναι ένας πολύ ωραίος ερωτικός χορός. Θα τον χορέψουμε όλοι μας ξυπόλυτοι, λικνιζόμενοι. Αααα, ξέχασα, θα μας (επ)ενδύσουν με κινέζικα ΑπΑνατολίτες νεότεροι εταίροι μας…
• Το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, θα παρατείνει την αγραβατοσύνη του…