Παραμένουμε χωρίς αξιώσεις, οι Ελληνες…

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Aποκλειστικό για άτομα με αναπηρία άνω του 67% και ηλικία άνω των 80 ετών

Με μεγάλη απορία, ρώτησε ένας, καλά ενημερωμένο φίλο του στα πολιτικά, να του εξηγήσει ένα φαινόμενο:

  • H Αλβανία διατυμπανίζει κάθε τόσο, που έχει εξάψεις, την μόνιμη επιδίωξή της να αναδειχθεί σε «Μεγάλη Αλβανία», παίρνοντας φυσικά και τμήμα δικό μας μέχρι –τουλάχιστον-, την Πρέβεζα.
  • Τα Σκόπια παλεύουν να δοξαστούν με τον στρατηλάτη τους Μέγα Αλέξανδρο παίρνοντας –όπως τους αξίζουν-, το όνομα «Μακεδονία..
  • Η Τουρκία θέλει να …επαναποκτήσει –βάσει της επικαιροποίησης της Συνθήκης της Λωζάνης-, τη Θράκη και το μισό Αιγαίο …για να μην μπερδεύονται τα πλοία τους στα πολύσπαρτα νησιά μας.
  • Η Ελλάς, όμως, λέει πως θέλει να παραμείνουν ως έχουν τα σύνορά της. Δηλαδή, δεν έχει αξιώσεις, ΠΟΤΕ για «Μεγάλη Ελλάδα».

Οχι μόνο δεν συζητεί για κάτι τέτοιο, αλλά έχει πωλήσει η Κυβέρνησή μας τη μισή χώρα για 99 χρόνια στους συμμάχους μας τους Ευρωπαίους. Και προγραμματίζεται η αξιοποίηση από τους δανειστές μαςτου υπολοίπου μας, αλλά θα διατηρήσουμε –δικά μας-, τα μνημεία για να τιμούμε τους αρχαίους ημών ένδοξους προγόνους. Ετσι σκέφτονται οι Αριστεροί Κυβερνώντες της εταιρείας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι! Δεν έχουμε αξιώσεις. Δίνουμε εκ των ιματίων μας τα περισσεύματα, τηρούντες το Αγιον Ευαγγέλιον και είμαστε παράδειγμα προς μίμησιν σ’ όλο τον Πολιτισμένο Κόσμο!

Η μισαλλοδοξία μας είναι άγνωστη έννοια και το αποδεικνύουμε ποικιλοτρόπως. Πρώτα-πρώτα έχουμε ενσωμάτωση γύρω στις εκατό χιλιάδες λαθρομετανάστες Μουσουλμάνους και θα κατασκευάσουμε πολλά τζαμιά για να προσεύχονται. Εχουμε ένα εκατομμύριο Αλβανούς-Ελληνες υπήκοους-, υπηρετούν με ζήλο στο Στρατό, έχουν εργασίες, επιχειρήσεις, σπίτια και βοηθάνε και τους δικούς τους «στη Χώρα τους», ν’ αναπτυχθούν κι αυτοί, αναγνωρίζοντας την Χριστιανική συμπεριφορά μας! Εχουμε πάνω από μισό εκατομμύριο από Βαλκανικές και άλλες χώρες με τα ίδια σχεδόν προνόμια. Οι περισσότεροι εξ’ αυτών Χριστιανοί Ορθόδοξοι ή Καθολικοί.

Δηλαδή –όπου νάναι-, θα υψώσουμε στη Χώρα μας σημαίες περισσότερων Εθνών από της Ευρωπαϊκής Ενωσης!

Αυτό –ευτυχώς-, το αναγνωρίζουν όλοι. Ιδίως οι Γερμανοί και ο Διοικητής της Ε.Ε. υπουργός Σόϊμπλε, που έχει εκδηλώσει κατ’ επανάληψη τον θαυμασμό του στον Ελληνα Πρωθυπουργό μας. Το θερμό, έξυπνο και πειθαρχημένο άτομο, παρά το νεαρόν της ηλικίας του.

Επειτα βλέπεις –εκ παραλλήλου-, πως η Ελλάς πρωτοστατεί σε πολλούς τομείς! Για να επιτύχει το έργο της ανάπτυξης μας, δεν διστάζει η εξουσία μας να τα βάζει με την Δικαιοσύνη, που δεν της κάνει το θέλημα…

Στην Παιδεία, ανατροπές. Η ελευθερία των φοιτητών είναι πρωτοφανής. Εχουν διακιώματα καταλήψεων, καταστροφών, χρήσης ναρκωτικών, όπως συμβαίνει …και στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Στην Υγεία, ο αναπλ. Υπουργός , ο Πολάκης, εργασιομανής γιατρός, δεν σταματά να …χειρουργεί. Να σφάζει στα Νοσοκομεία που έχουν πλήρες προσωπικό, ασθενοφόρα, φάρμακα και σύγχρονο εξοπλισμό…

Στην Αγροτιά, η Χώρα μας δείχνει το καλό της πρόσωπο. Προτιμούμε την εισαγωγή λεμονιών, σκόρδων, κρεμμυδιών και φρούτων από τις Χώρες της Λατινικής Αμερικής για να ενισχυθεί η δική της οικονομία. Το λάδι μας το βαρελοποιούμε και το στέλνουμε στην Ιταλία, για να πωλείται εκεί …σαν φάρμακο.

Εχουμε καλές σχέσεις φιλίας με Κινέζους και τους παίρνουμε διάφορα προϊόντα τους, που είναι …πρώτης ποιότητας!

Οσο για την οικονομία μας, μετά το 4ο Μνημόνιο, παίρνουμε άφθονα χρήματα για ναπληρώσουμε τοκοχρεωλύσια!

Είναι τόσα άλλα αγαθά που απολαμβάνουμε μ’ Αριστερή Κυβέρνηση που πρέπει κανείς να μακροημερεύσει, να τα εκατοστήσει να περάσει δηλαδή τα 99 χρόνια, για να δούμε σε ποιο χάρτη θα είναι σημειωμένη η «Ελλάς».