ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ …ΓYΑΛΙΑ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΠΙΣΤΟΣ στην λεπτομερήν εφαρμογήν του μακρόπνοου επεκτατικού του Σχεδίου, ο γείτων …Σύμμαχος και …«φίλος» προχωρεί ακάθεκτος!

➔ΣΦΥΓΟΜΕΤΡΕΙ, καταγράφει, πλαστογραφεί, και δημιουργεί «προηγούμενα» και «αφετηρίες» προς …ηλίου φαεινότερον, εξόχως οδυνηρόν οπωσδήποτε για εμάς …«τέρμα»!

➔ΟΣΟΝ αφορά τις …αφεντιές μας, επιταχύνουμε …την αποστολήν …μηνυμάτων προς …όλες τις κατευθύνσεις, ότι …«δεν είμαστε διατεθειμένοι να …παραχωρήσουμε το …ελάχιστον των Εθνικών δικαιωμάτων μας»!

➔ΚΑΙ ΤΟ …«στόρυ» που δεν έχει καταφέρει να προβληματίσει -έστω και κατά το ελάχιστον- το μεγαλύτερο μέρος του εξόχως προκλητικά και πρωτόγνωρα αρνούμενου να διδαχθεί από την Ιστορία Λαών με παρόμοιες συμπεριφορές, ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟΥ λαού μας …συνεχίζεται, εν μέσω συνέχισης …πανηγυρισμών, για ελάσσονος σημασίας, (συγκριτικά πάντοτε), τεκταινόμενα!!

➔ΕΥΘΥΝΟΜΕΘΑ πρωτίστως εμείς, οι ΜΗ Πολίτες, αλλά απαθέστατοι Ιδιώτες και απλά! Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω, για όσο θα αναπνέω!

➔ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας, οι περισσότεροι εξ’αυτών, και εκ των …«Πραγμάτων» τους, είναι «καταδικασμένοι» να βλέπουν τα πάντα, μέσα από τα εκάστοτε Παραταξιακά γυαλιά τους! Δεν αλλάζει αυτό εύκολα! Συνιστά ένα τεράστιο, πολύ σοβαρό, διαχρονικά άλυτό μας πρόβλημα!

➔ΟΜΩΣ, αν οι Πολίτες-ψηφοφόροι επεδείκνυαν το δέον ενδιαφέρον, ειρηνικά, ήρεμα, πειστικά, καθημερινά, υπομονετικά, συμβουλευτικά, επίμονα, σταθερά, το ίδιο τέτοιο που επιδεικνύουν για ανοησίες και για ιστοριούλες καθημερινής …κοπροστομίας και άθλιου κουτσομπολιού γειτονιάς, τέτοιες με τις οποίες μας …εμβολιάζουν αδιάλειπτα οι επιτήδειοι και σχεδόν με κάθε Μέσον «Ενημέρωσής» μας, ΤΟΤΕ και οι Ηγέτες μας θα άλλαζαν …γυαλιά!

➔ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ! Γιατί διαφορετικά, θα διεκυβεύετο η Πολιτικο-κομματική των επιβίωση! Το μόνον που …δεν θα άντεχαν!!!

➔ΕΥΘΥΝΟΜΕΘΑ, και δη τα μέγιστα!!!