Παρουσίαση της μεγάλης έρευνας για τις τουριστικές επιχειρήσεις της Κεφαλονιάς

Μεθαύριο Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση σημαντικής έρευνας για τις Τουριστικές Επιχειρήσεις της Κεφαλονιάς και την Ψηφιακή τους παρουσία στο Διαδίκτυο.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Αίθουσα Ευαγγελάτου, Αντώνη Τρίτση 1, Αργοστόλι.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε περίπου 400 Websites τουριστικών επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς και τα αποτελέσματά της είναι πολύ σημαντικά για τους επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και όσους έχουν ή σκοπεύουν να δημιουργήσουν Website.

Στόχος είναι οι επαγγελματίες όλων των κλάδων του τουρισμού να γνωρίσουν τις τεχνικές βελτίωσης της ψηφιακής τους παρουσίας και της θέσης τους στις μηχανές αναζήτησης του Διαδικτύου, κυρίως στην Google. Αξιολογείται η παρούσα κατάσταση και προτείνονται τρόποι βελτίωσης της ψηφιακής παρουσίας των τουριστικών επιχειρήσεων.

Η παρουσίαση θα είναι ανοιχτή για τους επιχειρηματίες τουρισμού, για τους φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, για τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και για το κοινό.

Ο υπεύθυνος

ερευνητής

Δρ. Α. ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ