Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Πολύμνιας

Το νέο της βιβλίο με τίτλο «Και η ζωή επιμένει να συνεχίζεται», παρουσίασε το Σάββατο το βράδι στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου η ζωγράφος και συγγραφέας Πολύμνια (Αγγελική Πολλάτου-Βαγγελάτου).

Για το βιβλίο μίλησαν η φιλόλογος Νίκη Λάσκαρη-Μπάλλα και ο σκηνοθέτης Γιώργος Κακής-Κωνσταντινάτος, ενώ την βραδιά παρουσίασε η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ευρώπη Μοσχονά-Μαραγκάκη.

Στην ομιλία της η Πολύμνια αναφέρθηκε στα ερεθίσματα που την οδηγούν να γράφει αλλά και να ζωγραφίζει, τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το σύγχρονο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Τη βραδιά πλαισίωσαν η σοπράνο και μαέστρος Χριστίνα Ρόκκου και ο πιανίστας και καθηγητής μουσικής Πέτρος Μπεράτης, με μελωδίες από τον Τζιουζέπε Βέρντι και τον Αττίκ έως το Λαυράγκα και τον Αποστολάτο.

Η βραδιά έκλεισε με το ομότιτλο με το βιβλίο τραγούδι “Και η ζωή επιμένει να συνεχίζεται”, σε μουσική του Σταμάτη Καλογιάννη και ποίηση από την Πολύμνια.

Το παρόν έδωσαν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος και ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» Διονύσης Αραβαντινός.