Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Bουλευτής

Από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Στα πλαίσια της διοργάνωσης των ανοικτών λαϊκών συνελεύσεων από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική συμμαχία, έχουμε την τιμή και τη χαρά να προσκαλέσουμε όλους τους συμπολίτες μας, τα μέλη μας και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ των νησιών μας, στην παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών, για την Ιθάκη και την Κεφαλονιά, την Κυριακή, 23 Ιουνίου, στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου στο Αργοστόλι.

Παράλληλα με την παρουσίαση του εθνικού ψηφοδελτίου, θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε και το πρόγραμμα του πολιτικού μας φορέα για την επόμενη τετραετία καθώς και τα πεπραγμένα της διακυβέρνησής μας.

Τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου και στις 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των υποψήφίων μας και του προγράμματός μας στους πολίτες της Παλικής.

Τόσο στην παρουσίαση που θα γίνει στο Αργοστόλι όσο και σε αυτή που θα γίνει στο Ληξούρι, οι υποψήφιοι βουλευτές μας θα πλαισιώνονται από την Ελένη Συμεωνίδου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και υπεύθυνη για τα Ιόνια Νησιά.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

(Σ.Σ.: Υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είναι η νυν βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, o Αριστείδης Μπατιστάτος και η Άννα Σταθοπούλου-Δευτεραίου).