Παροχή κινήτρων σε γιατρούς στην Ιθάκη με εισήγηση της Επάρχου Ιθάκης Σμαράγδας Σαρδελή

Ομόφωνη η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου στην εισήγηση της Επάρχου Ιθάκης Σμαράγδας Σαρδελή, στο 7ο θέμα ημερήσιας διάταξης με τίτλο :
“Τροποποίηση απόφασης με αρ. 143-15/1.8.2015, για την παροχή κινήτρων υπέρ νεοπροσλαμβανομένων επικουρικών ιατρών και αγροτικών ιατρών στην Περιφερειακή Ενότητα Ιθάκης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 20 του ν. 4213/13.”
Η απόφαση αφορά την  επιχορήγησης των 300€ μηνιαίως  από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για άλλους  2 αγροτικούς ιατρούς που υπηρετούν στην Ιθάκη.
(Μέχρι τώρα επιδοτούνται οι 2 αγροτικοί ιατροί οι οποίοι υπηρετούν στο Περιφερειακό Ιατρείο του Σταυρού, Βορείου Ιθάκης.)
Μια πολύ σημαντική απόφαση για την οποία ευχαριστώ πολύ τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κο Γιάννη Τρεπεκλή, αλλά και όλους τους περιφερειακούς συμβούλους Ιονίων Νήσων,  συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης που στήριξαν την Ιθάκη μας.
Ειδικά τωρα, με το πρόβλημα που δημιουργείται με τη λήξη της θητείας των αγροτικών ιατρών που υπηρετούν στην Ιθάκη, η απόφαση αυτή μπαίνοντας στις νέες προκηρύξεις των θέσεων των αγροτικών ιατρών, αποτελεί άμεσα κίνητρο κάλυψης των θέσεων αυτών.
Αργοστόλι 15 Ιουνίου 2024
Η Έπαρχος Ιθάκης
Σμαράγδα Σαρδελή