Παύλος: Ένα διαχρονικά θλιβερό κράτος…

ΠΟΤΕ και καμία χώρα του κόσμου δεν κλείνει τους εθνικούς της δρόμους επειδή θα χιονίσει. Είναι αδιανόητο η χώρα μας να μην διαθέτει 20-30 εκχιονιστικά μηχανήματα για να κρατούν ελεύθερο τον εθνικό μας δρόμο. Θα γελάνε οι Τούρκοι μαζί μας!

Και αντί ο κύριος Χρυσοχοΐδης να ζητήσει συγνώμη για την εθνικά επιζήμια απόφασή του και να υποσχεθεί ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην ξανασυμβεί ποτέ άλλοτε στο μέλλον κάτι παρόμοιο, μας είπε ότι δεν ήθελε να μετατρέψει τον Εθνικό δρόμο σε ένα άλλο Μάτι. (Άρα θα ξανακλείσει τον ΕΔ. Μάθημα ουδέν). Ας τον κλείσουμε κύριε Χρυσοχοΐδη κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα για να μην έχουμε και δυστυχήματα. Ντροπή.

Αυτά που ζήσαμε και ζούμε με δεκάδες χιλιάδες απελπισμένα νοικοκυριά, χωρίς ρεύμα και νερό, με κλεισμένους δρόμους, γεμάτους καλώδια της ΔΕΗ και σπασμένα δένδρα, δεν είναι τίποτε λιγότερο από ό,τι μπορεί να αναμένει ένας λογικός άνθρωπος από το διαχρονικά αδιόρθωτο θλιβερό μας κράτος (Προς άρση κάθε παρεξηγήσεως.

Η σημερινή κυβέρνηση δεν έβαλε της Κολώνες της ΔΕΗ μέσα στα δέντρα… θα μπορούσε όμως να είχε βελτιώσει κάποια πράγματα και κυρίως να συνετίσει τον υπερφίαλο κύριο Χρυσοχοΐδη).

(f/b Pavlos Papadatos)