Παύλος Γερουλάνος: Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου

Με ανάρτηση στα προσωπικά του social media, ο Παύλος Γερουλάνος, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην εκλογή του ως Βουλευτή Α’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Γερουλάνος, αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές, τους συνεργάτες αλλά και την οικογένειά του για τη βοήθειά τους, αναφέρθηκε στο έργο που έχει μπροστά του το ΠΑΣΟΚ:

«Το έργο που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλο. Η Αθήνα οφείλει να εκπροσωπηθεί επάξια. Οφείλουμε να χτίσουμε έναν προοδευτικό χώρο, αντάξιο της ιστορίας του. Αυτό, ξεκινάει με μια μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ και αύξηση στα ποσοστά του στις επερχόμενες εκλογές. Θα εργαστούμε, όλοι μαζί, ενωμένοι για αυτόν το σκοπό. Καμία και κανένας δεν περισσεύει. Όπως είπε και ο πρόεδρός μας, ο Νίκος Ανδρουλάκης, “το λαογέννητο κίνημα  ξαναγίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό της πατρίδας μας” και εμείς οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Αναφέρθηκε επίσης, στη σημασία της καταπολέμησης των ανισοτήτων που βιώνει η ελληνική κοινωνία:

«Ο σκοπός μας, είναι πιο σημαντικός από ποτέ: ο αγώνας για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων, που βιώνει αυτήν τη στιγμή η ελληνική κοινωνία. Ανισότητες σε πλούτο, εισόδημα και πρόσβαση στην εξουσία, που για να αντιμετωπιστούν χρειάζεται να δούμε με όραμα το μέλλον. Να δημιουργήσουμε μία ουσιαστική Δημοκρατία, όπου κάθε εξουσία θα λογοδοτεί στον πολίτη. Να χτίσουμε μία οικονομία πατριωτική και αισιόδοξη, που θα βασίζεται στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και θα απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνάμεις κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα. Να δουλέψουμε για ένα σύστημα Παιδείας το οποίο θα επενδύει σε κάθε άνθρωπο που θέλει να διευρύνει τη μόρφωση και τους ορίζοντές του».

Και κατέληξε λέγοντας:

«Ο δρόμος μπροστά μας, είναι γεμάτος προκλήσεις. Αλλά κάθε πρόκληση, είναι και ευκαιρία να κάνουμε την Ελλάδα μας καλύτερη. Έτσι ξεκινήσαμε και έτσι θα συνεχίσουμε. Σας ευχαριστώ και πάλι, μέχρι να τα πούμε από κοντά!»