Παύλο, χρόνια πολλά και από μας!

⦿ Αρκετοί φίλοι του Παύλου βρέθηκαν χθες και προχθές στο σπίτι του, στον Αγιο Κωνσταντίνο για να του πούνε χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή.

⦿ Χρόνια πολλά Παύλο κι’ από μας!

⦿ Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Παύλος και η σύζυγός του Αννέτα λειτούργησαν την εκκλησία τους, που βρίσκεται στο κτήμα τους στον Άγιο Κωνσταντίνο…

⦿ Ο παππά Ηλίας της Παναγίας των Κουρουκλάτων και του Αγίου Χριστοφόρου των Φάρσων εκτέλεσε τα λειτουργικά καθήκοντα γιατί ο παππά Σωτήρης της ενορίας του Παύλου έπρεπε να είναι στον Άγιο.

⦿ Ο αδελφός του Παύλου, ο γνωστός σε όλους μας Μαστρογιάννης, ο ανιψιός του ο Γουλιέλμος, ο Μάκης Παγουλάτος, ο Σπύρος Αυγουστάτος, ο Μάκης  Γαρμπής και ο Ποέτας αποτέλεσαν μία πραγματικά απολαυστική μικρή χορωδία. 

⦿ Καλεσμένοι δεν υπήρχαν λόγω κορονοϊού και έτσι στην εκκλησία ήταν μόνο η οικογένεια του Παύλου και δύο συνεργάτες του στο Κτήμα του.

⦿ Η εκκλησία του Αγίου Παύλου, που βρίσκεται στο κτήμα του Παύλου, έχει αγιογραφηθεί από δύο περίφημους αγιογράφους. Τον Νικόλαο Χούτο που έχει κάνει όλες τις τοιχογραφίες και τον Θεόδωρο Γεωργαντά που έχει κάνει όλα τα ψηφιδωτά.  

⦿ Και του χρόνου Παύλο, να μας έχει καλά όλους ο Θεός!

Ιβάν