➔ΝΑ εκ των δύο πιο κάτω, πρέπει να συμβαίνει:
➔Ή η Υφήλιος όλη πάσχει από …εγκεφαλικήν ανεπάρκειαν, ή πάσχουν …οι αφεντιές μας, και …ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!
➔ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, όσον αφορά το λεγόμενον …«Άσυλον Ιδεών», στους Πανεπιστημιακούς μας Χώρους!
➔ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ, Νεαρός Επιστήμων μας, σπουδάσας, λαβών το διδακτορικόν του, και διδάξας επί χρόνια, στο ίδιο Ανώτατον Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα, του Εξωτερικού: «Oταν, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θέλησα να περάσω την είσοδο του Πανεπιστημίου, εκεί όπου είχα περάσει τάσα χρόνια, απλά …ΔΕΝ μου το επέτρεψαν, οι φύλακες της εισόδου.
➔ΓΙΑΤΙ, εκτός των συνόρων μας, τα Πανεπιστήμια είναι για τους φοιτητές, για τους καθηγητές και για τους εκεί εργαζόμενους. Ουδείς άλλος, πρέπει να βρίσκεται εκεί…».
➔ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ, με τα χάλια μας! Συγκρίνετε!
➔ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ …το θέλουν! Το επιθυμούν …διακαώς, Φωστήρες οι οποίοι, υποτίθεται ότι …«υπηρετούν» τον …λαόν (ΤΟΥΣ)!
➔ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ, όπως …είναι!
➔ΑΥΤΟ το …«πράγμα», αυτό το συνονθύλευμα κάθε εγκληματικής, εντός των Χώρων Ανώτατης Εκπαίδευσης, δραστηριότητος, το ονομάζουν …Aσυλον …Ιδεών!
➔Μνήσθητί μου Κύριε!!!
➔ΤΟΥΣ βλέπουμε! Τους ακούμε! Πως στην ευχή να τους πιστέψουμε, σε… ό,τι άλλο, αύριο θα μας μας λένε; ΠΩΣ;
➔ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΝ!!!