Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας Γιώργου Κοκκόλη στο Ληξούρι

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Γιώργος Κοκκόλης, βρέθηκε στο Ληξούρι κάνοντας περιοδεία σε μαγαζιά και δημόσιες υπηρεσίες και συνομίλησε με φορείς, επαγγελματίες και απλούς κατοίκους.

Επισκέφθηκε μεταξύ άλλων την σεισμόπληκτη περιοχή των εργατικών κατοικιών και σε απευθείας σύνδεση με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ανέδειξε το μείζον πρόβλημα των υπό κατεδάφιση  κατοικιών 5 χρόνια μετά τους σεισμούς.

Στην συνέχεια, ακολούθησε επίσκεψη στον Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (ΤΑΣ Κεφαλονιάς) όπου έλαβε λεπτομερή  ενημέρωση από τη διευθύντρια κυρία Αθανασία Κακαβά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας  του ήταν τα “Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς” όπου συνομίλησε με την διοίκηση και τους εργαζόμενους ενώ σε απευθείας σύνδεση με το κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Ionian Channel κατέθεσε τον προβληματισμό του για την πορεία των έργων στις σεισμόπληκτες περιοχές του Ληξουρίου και μίλησε για το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Η περιοδεία στο Ληξούρι έκλεισε στην ταβέρνα “Απόλαυση”, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να τον γνωρίσει και να τον ακούσει από κοντά.