ΠΕΡΙ «ΚΟΡΩΝΑΪΚΟΥ» ιού, παγκόσμιου «τρομοκράτη», αδίστακτου και επίμονου!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΜΑΡΤΙΟΣ, του 2020!

➔ΕΝ μέσω σοβαρότατης χρηματο-οικονομικής/Χρηματιστηριακής ισοπέδωσης, μερικές πραγματικότητες «σκληρότατες», αδιαμφισβήτητες.

➔ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ:

➔ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ η διαφορά! Πολύ θλιβερά:

➔ΤΟΥΤΟΣ ο ιός, ο «Κορωνοϊός» απειλεί να «αγγίξει», τους πάντες! Τους πολλά έχοντες, τους ολίγα έχοντες, τους ουδέν έχοντες! ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!

➔Ο ΑΛΛΟΣ «ιός», ο «γνωστός-άγνωστος», ο ούτε εύκολα… μνημονευόμενος, αυτός της φτώχειας, της πείνας, της διάκρισης, της απληστίας, του Διεθνούς Δημοσίου Αδίκου τουτέστιν, αυτός που ΚΑΘΕ ΟΚΤΩ ΩΡΕΣ του εικοσιτετραώρου, κάθε ημέρα, όλες τις ημέρες, ΣΚΟΤΩΝΕΙ πέντε χιλιάδες παιδιά, περισσότερα δηλαδή από όλους όσους έχει σκοτώσει ο «Κορωνο’ι’ός» από την εμφάνισή του- προσέξετε: κάθε οκτώ ώρες- ΔΕΝ ΜΑΣ…  ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!

➔ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ: Απειλεί μόνο, καταδυναστεύει μόνο, ΣΚΟΤΩΝΕΙ μόνον, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, τους  ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΝΤΕΣ!

➔ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝ της ίασης τούτου του  ιού, που απειλεί και σκοτώνει αδιακρίτως θα ανακαλυφθεί! ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ και το εύχομαι!

➔ΠΟΣΗ δημοσίευση στον «ΚΟΡΩΝΟΪΟ» που απειλεί και τις… μεγαλειότητες των κινούντων τα «νήματα» της παγκόσμιας οικονομικής ακαταστασίας, και ΠΟΣΗ για τα ΠΑΙΔΑΚΙΑ πιο πάνω!

➔ΓΙΑ σύντομο παράδειγμα… ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ! ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ! ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ!

➔ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ από Χρηματο-οικονομικά αίτια, αν σε μιαν εβδομάδα ή σε δύο μήνες υποχωρήσει ο ιός,(κάτι που θα γίνει, απόλυτα το πιστεύω, να το ενθυμείσθε, κι’ αν …πέσω έξω, ας υποστώ την …καταδίκην σας!) για παράδειγμα, θα είναι ασυγκρίτως περισσότεροι, από αυτούς λόγω του ιού,(καρδιακές προσβολές, έλκη στομάχου, καρκίνοι, ψυχοπάθειες, ανευρύσματα, κατάθλιψη, αυτοκτονίες, όλα λόγω οικονομικής καταστροφής, λόγω ΑΝΕΧΕΙΑΣ βασανιστικής), χίλιες φορές περισσότεροι, και ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ αφ’ ότου οι απώλειες σε ζωές, από τον «ιόν», θα έχουν σταματήσει!

➔ΟΜΩΣ, για αυτούς τους θανάτους, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ούτε… θα ακούσετε, ούτε θα διαβάσετε!

➔ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ «ΙΕΡΑΚΕΣ» ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ, αυτοί, και για μίαν ακόμα φορά, με απόλυτη ηρεμία, και με… εκνευριστική μεθοδικότητα, θα ρευστοποιήσουν, μόλις αυτοί, και μόνον αυτοί θα κρίνουν, και συγκεκριμένα, όλα τα χαρτιά που εφρόντισαν-επέτυχαν να «σαρώσουν», και ακόμα… σαρώνουν, μέχρι (σχεδόν) τελικής, χρηματιστηριακής… «εκπνοής» τους, πάμφθηνα, εν μέσω γενικότερου πανικού, στον οποίον οι ίδιοι, και με αλεπάλληλες πωλήσεις σωρείας δανεικών αξιών,(εν αρχή ειδικά και ενώ οι τιμές τους πολύ υψηλά), τα μέγιστα, αποφασιστικότατα, ψυχρά, υπολογιστικά, συνετέλεσαν!

➔ΣΤΗΝ ΑΠΕΥΚΤΑΙΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΝ κατά την οποίαν ο ιός θα καταδειχθεί, ως όντως… ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ, και όλους μας,(αυτών των τελευταίων ασφαλέστατα συμπεριληφθέντων), ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΕΥΣΕΙ, πάλι …ουδέν και τοις πράγμασι θα χάσουν, αφού ούτως ή άλλως, ως έχοντες, μαζί μας  «μεταναστεύσει» εις «τόπον χλοερόν», όλα τα χρήματα της Υφηλίου, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!

➔ΟΠΩΣ και σε… όλους μας! «Βασιλείς ή Στρατιώτες»!!!

➔ΣΤΑ ΥΠ’ ΟΨΙΝ!!!!!!!!