Πετυχημένο το πρώτο μέρος του #See_Kefalonia

Την Δευτέρα 05/10/2020 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο μέρος του  #See_Kefalonia, ενός τετραήμερου φωτογραφίας που έχει ως στόχο να αναδείξει τις ομορφιές της Κεφαλονιάς μέσα από τα social media. Στο νησί φιλοξενήθηκαν 12 διάσημοι Έλληνες Instagrammers οι οποίοι επισκέφθηκαν και φωτογράφησαν ένα μεγάλο αριθμό από τις φυσικές ομορφιές του νησιού μας. Στο κεντρικό hashtag της καμπάνιας  το #See_Kefalonia και στο λογαριασμό μας @Kefalonia_island_greece δημοσιευθήκαν και θα συνεχίσουν να δημοσιεύονται για αρκετό καιρό φωτογραφίες και βίντεο της Κεφαλονιάς.

Για την διοργάνωση του #See_Kefalonia θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Διονύση Καμινάρη διαχειριστή του @wu_greece που υπήρξε ενεργός συντελεστής και ένας από τους εμπνευστές αυτής της προσπάθειας  καθώς και τους παρακάτω φορείς και επιχειρήσεις που με τις προσφορές τους βοήθησαν στην άψογη υλοποίηση της.

Συγκεκριμένα:

• Τον Δήμο Ληξουρίου και τον  Δήμο Σάμης

• Την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης και ιδιαίτερα τα ξενοδοχεία: AENOS HOTEL, AGGELOS HOTEL, ALLEY HOTEL,  KEFALONIA GRAND HOTEL, MIRABEL HOTEL, MOUIKIS HOTEL.

• To Σωματείο Επιχειρήσεων Επισιτιστικών και Συναφών Επαγγελμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης «Ο ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ« και ιδιαίτερα τα εστιατόρια: ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ στο Αργοστόλι, ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ στο Ληξούρι, ΤΑΣΙΑ στο Φισκάρδο, και ΠΑΣΠΑΛΗΣ στην Σκάλα.

• Τις ακτοπλοϊκές εταιρείες  IONIAN P LINES, IONIAN SEA FERRIES και LEVANTE FERRIES

• Το ταξιδιωτικό γραφείο KATSOURIS TRAVEL

• Το πρατήριο υγρών καυσίμων AEGEAN στα Κοκύλια. 

Το #See_Kefalonia θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2021 με την οργάνωση φωτογραφικής έκθεσης για την Κεφαλονιά, όπου θα παρουσιαστούν οι καλύτερες φωτογραφίες από την καμπάνια αυτή.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής