Πετυχημένο το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Αυγούστου το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο Αργοστόλι. 

Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι του Φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά δημόσιες εκτελέσεις των τραγουδιών του Πέτρου Μποφυλάτου, να διασκεδάσουν στην ροκ συναυλία των Sober on Tuxedos και να προβληματιστούν γύρω από το σύνθημα του Φεστιβάλ “Σοσιαλισμός για να μπορούμε να “ανασαίνουμε”, για να νικήσει η ΖΩΗ!”. 

Στην κεντρική ομιλία η Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του Κ.Σ. της ΚΝΕ και Γραμματέας της Ο.Π. Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ, τόνισε την ανάγκη να δυναμώσει η ΚΝΕ για να δυναμώσει και ο αγώνας των μαθητών και της νεολαίας του τόπου μας για μια ζωή με δικαιώματα, για σύγχρονες δομές υγείας και εκπαίδευσης που δεν θα βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων του νησιού. Τόνισε την ανάγκη για αποδέσμευση από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς που εμπλέκουν με τους σχεδιασμούς τους το λαό της χώρας μας σε επικίνδυνα μονοπάτια, και την ανάγκη να γίνει ο εργαζόμενος λαός αφέντης στον τόπο του για να “μπορεί να ανασαίνει ελεύθερος”!

Χαιρετισμό στο Φεστιβάλ απεύθυνε ο Ανδρέας Βαλεντής, Γραμματέας της Τ.Ο. Κεφαλονιάς και Ιθάκης της ΚΝΕ, ενώ στο χώρο λειτουργούσε και έκθεση βιβλίου της Σύγχρονης Εποχής.

ΤΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 

ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΚΚΕ